0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar...bunlar da benim kromlar...ben kapı altına da taktırdım...bence fümede de güzel duracaktır ama karar sizin...
Kapı altınada derken camlarıda taktığınızı kastetdiniz galiba.Normalde sizin cam çitalarının krom olması gerekmiyormu ? 1.33life mi araç.
evet 1,33 life...camlarda krom yok normalde..."camları taktırdım, kapı altlarını da taktırdım" demek istedim...selamlar...
erhan bey fıyat olarak ne kadar tuttu ve nerden aldınız acaba?
titizkromtuning den aldım...130 ve 110 TL idi sanırım...240TL gibi bir rakam oldu...
kapı alti Çitalari 130 tl mi tuttu??
Önümüzde ki ay bende yan cam kenarına (sadece alt tarafına) gidip çıta taktıracağım. Advance ve Premium gibi olacak. Hatta onlara taktıracağım bir cumartesi sabahı gidip. Belki de jantları alınca taktırırım.
@Burak Atılgan (32862) Bence de sadece alt taraf daha güzel olur. Bu işlemi yaparken mevcut siyah çıtaları söküyorlardır muhtemelen yoksa üstüne olmaz.
Kapı altı krom çıta çok iyi değil, sadece düz bir şekilde yapışıyor. Çıkıntısı yokOoooo Burak abi merakla bekliyoruz seni Bence home made advance donanım olacak galiba
LIFEVANCE yapacağım onu. Mesaj Birleştirildi: Şubat 10, 2015, 11:48:23Aradım şimdi, cam alt çıtası üzerine yapışmaymış. Hatta gelmene gerek yok dedi adam kendinde takarsın, yazık günah dünya yol geleceksin dedi.