0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolun kaan bey antep yakın duruma bakalım irtibata geçeriz tuncay beyden memnun kalırız inşallah
yanlış anladınız tuncay abi size kendi gittiği özel servisi söyler yerini gösterip yardımcı olur bende antepteyim ama sadece öğrenciyim @Ufuk Sönmez (16363) abimizle iletişime geçip,kendisinden bütün değişecek parçaları temin edebilirsiniz. (eğer ki daha önce bakımları bilmiyorsanız bütün filtreleri değiştirin. frenlerden memnun değilseniz ve güven vermiyorsa balataları değiştirin )bütün filtre grubu. (yağ filtresi ,polen filtresi, hava filtresi)Mobil 1 ESP Formula 5W30 motor yağı bakımda sizin ihtiyaçlarınız.
[emoji4] kusura bakma kaan kardeşim teşekkür ederim frenleri falan gayet iyi yine de rutin bi inceleme yapılsın istiyorum
Ben buradaki yani Denizlideki yetkili servisi beğendim hocam, ama orada durum nasıl olur bilemiyorum. Ama kesin bakarlar, zaten baktıktan sonra size liste çıkartıp onayınızdan sonra işlem yapıyorlar. Bende ilk alınca özel servise gittim aynen sizin gibi duygularla yetkili servise gitmeye korkmuştum öperler diye ama özel servis beni cam silgecinden öpünce birden soğudum. Birde ilgi alaka yaptırana kadar sonrasında sorularımla pek alakadar olmadılar. Ben yetkili servisten cidden memnun kaldım ve çokta fiyat farkı görmedim. Hoş sanayi bilgimde pek yok
Teşekkürler murat hocam mesai arkadaşım da bir kere özel servise gittim pişman oldum diyordu bakalım artık
Siz ilk defa bakıma götürecekseniz servise gidin. Murat abinin dediği gibi bütün kontrolleri yapın derseniz onlar size liste verirler siz isterseniz onay verirsiniz. Vermezseniz dahi ortalama nerde ne var bilirsiniz
Konu belki alakasız ama Avensis ve ön Cam kısmı tutuyor Benim arabanın Ön camının tavanda bitim yeri ile üst saçın birleştiği yerdeki plastikimsi silikonumsu şeyler geçen arabayı yıkarken fark ettim yer yer sökülmüş. Bunun adı ne bilmiyorum ama pis bir görüntüsü oldu, hatta kalkan bazılarınıda ben çekerek kopardım attım. Yumuşak bir şey, ön camın tavanından sağına soluna kadar gidiyor sağlam yerlerdeki görüntüsü fitil gibi birşey. Bu nasıl tamir edilir? Edilmese sıkıntı yapar mı, içeri su falan almadı herhalde.
Resim atabilir misin abi? Bende o kısımda hiç bir şey görünmüyor. Cami metale tutturan cam silikon olabilir.
Çekebilirsem atayım, ama dediğim gibi orada bir fitilimsi bir şey var. Sende bozuk olmadığından yok gibi görünüyor olabilir. Cam üstünde tavanla birleştiği yerde kanal gibi bir yer. Arabanın içinde değil dışında bu arada, belki tarif edememişimdir diye belirteyim. boydan boya gidiyor.
Parçalandı Talat, kopuk kopuk duruyor. Falçata alıp komple keseceğim canımı sıktı. Bu nasıl tamir edilir ki? Resimde belli değil belki, bu ön camın tavanla birleştiği yer
Siyah silikon sıkıp spatula yardımıyla düzleştirin