Konuyu konuyla alakalı olduğu için biraz hortlatayim.uludağ buluşmasından sonra programımızda mudanya tirilyeye gitmek vardı.Hava koşulları elvermediginden gitmek nasip olmamıştı.Bugün hanımın akrabasını ziyaret için mudanya güzelyalı ya gitmişken aklımızda kalan tirilyeyide ziyaret edip gezmek nasip oldu.Hava güzel olduğundan bayağı kalabalıktı.mudanyadan sonra trafik bayağı sıkıştı yolarida bayağı dar ve yer yer bozuktu.Resimleride bir ara fırsatım olduğunda atacağım.
Mudanya yolunda gidildi ise çok sorun yok, asıl zevkli(doğanın içinde, bol virajlı, ye yer tehlikeli) yol başka yerde. Ama çevresindeki meyve ağaçlarını, yukarıdan marmarayı, limanı vs görmüşsündür Cavit abi. Ben Ege'ye benzetirim. Bu arada tahinli çörek yemişsinizdir umarım.
Sabırsızlıkla resimleri bekliyorum abi
Konuyu konuyla alakalı olduğu için biraz hortlatayim.uludağ buluşmasından sonra programımızda mudanya tirilyeye gitmek vardı.Hava koşulları elvermediginden gitmek nasip olmamıştı.Bugün hanımın akrabasını ziyaret için mudanya güzelyalı ya gitmişken aklımızda kalan tirilyeyide ziyaret edip gezmek nasip oldu.Hava güzel olduğundan bayağı kalabalıktı.mudanyadan sonra trafik bayağı sıkıştı yolarida bayağı dar ve yer yer bozuktu.Resimleride bir ara fırsatım olduğunda atacağım.
Dün gitmeyi aklımdan geçirmiştim ama "Nerede, ne yapılır" diye araştrmadığım için dımdızlak kalmak istemedim.
Fotoğrafları merakla bekliyorum abi.
Evet havalar biraz düzelsin programa alalım
Resimler bu isteği daha da arttıracaktır.