0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok çok geçmiş olsun. Ben sanırım böyle bir durumda adamı az ileride sızmış olarak bulsam Allah ne verdiyse tekme tokat adama girişirdim. Polisle, tutanakla, sigortayla, kaskoyla uğraşmaktansa bu içimi daha çok rahatlatırdı.
abı gecmıs olsun. boyle arabaya vurup kacanlardan nefret edıyorum. nedır yanı kaskon yoksa bıle en kotu trafık sıgortası var olan olmus kazadır sahıbınden ozur dılersın rapor tutarsın adamda magdur olmaz. bunada sukur abı yıne tamponla kurtarmıssın. bence lastık ve on takıma da baktır abı teker donuk oldugundan hasar olusmus olabılır. abı aslında arabayı park ederken dıreksıyonu sureklı duz konumda bırakmaya ozen gostermek lazım ama galıba sızın park ettıgınız yer meyıllı bı yerdı arac kaymasın dıye mı o sekıl park ettınız?
Abim büyük geçmiş olsun ya Nazar resmen bakanın gözü kalıyordu Bununla geçmiş olsun size birşey olmasın...
Birde tamponun garip şekilde kırılması dikkatimi çekti.Normalde yırtılma gibi olması lazım, sizin tampon kırılmış.Yan sanayi tamponların malzeme kalitesi çok düşük oldugundan benzer durumlar görülüyor. Tampon acaba orjinal mi, yoksa yan sanayii mi? Merak ettim.
Serhat abi gecmiş olsun. Çamurluk ne boyutta acaba düzeltirecen mi. Yan sanayiyle aynı paraya geliyor. Bende şerit ihlalinden dolayı. Sol çamurluktan ağır darbe yemiştim. Çamurluk tekere kadar çekilmişti. 200liraya düzelt boya yaptırdım. Direksiyon benimde saptı.direksiyon kutusından korktum Alt takımlardan da ses geliyordu. sadece z rotlar hasar görmüş dedi Ustama dinlettim. Teşhisi o yönde. Direksiyonu açıp ayar yuvası var ayarı yapıp vidasız direksiyonla şehir içi turlayıp ayar yaptı. Aradı bir cıkarıp trafiktekileri şok etti:-))) iş bilmeyenlere ayar yaptırmayın yoksa direksiyon kutusuna zarar verir abi.