0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol sesi, rüzgar sesi, trim sesi konusunda nasıldır?
sessiz ve donanımı yüksek araç bakıyorsanız ix35 önerebilirim. 1.5 yıl kullandım ne trim ne de yol sesi hiç yoktu 4 koltuk ısıtmadan anahtarsız çalışmaya cam tavana kadar her şey vardı. 1.6 135 beygir 160 nm civarı tork üreten motorun tek dezavantajı lpg sisteminin pahalı olması. benzinde sakin kullanım ve az trafikte 7.5 - 8 l tüketim elde edilebilir. 5 yıl garanti de cabası.
Hocam, test sürüşü sonrası asx i çok sevdim ve inceleme yazımı da paylaştım. yakıt tüketimi konusunda yarışamaz çoğu crossover, b sınıfı kadar yakıyor. lpg uyumlu olması da diğer bir avantajı. Trim sesi ise bozuk asfaltta 1 yer haricinde hiç yoktu ki o nokta da ufak bir yalıtım operasyonuyla halledilebilirdi. yol sesi, rüzgar sesi bunlar göreceli şeyler ama c sınıfı standartlarındaydı.Fakat şu anda Yarisim satılırsa multidrive s bir araç alacağımdan asx planım rafa kalktı.
o paraya asx alacağıma a3'e binerim. aynı durum toyota'da da yaşanacak.
Kullanım amaçları farklı zaten. Biri yerden yüksek, biri orta üst segment spor araç.Bu kadar para dizele verileceğine, al benzinli lpg taktır dizelden az yakarsın...
lpg'ye gerek yok bence asx'te çok ekonomik bir araç, ayrıca dizelden vazgeçip benzinli versiyonu alınsa aradaki fiyat farkıyla 5-6 ton yakıt alınır. o yakıtla da 75-100 bin km arası yol gider.