0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekrar merhaba,mesaj yazıp geçmiş olsun dileklerini ileten ve bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.kaskom ziraat sigorta genişletilmiş kasko olarak geçiyor. aracım mayıs 2013 çıkışlı olduğu için, ikinci kasko yılım mayıs 2015'te doluyor. yani 5 ay daha var.camdaki çatlağın ebadı 5 kuruş kadar.önümüzdeki zaman diliminde toyota plazaya gidip işlemleri başlatacağım. ziraat sigorta'nın toyota plazalar ile yetkili servis anlaşması var. cam konusunda ne gibi bir işlem yaptıklarını bilmiyorum ama cebimden fark vererek yetkili serviste orijinal cam kullanılarak değiştirilmesini isteyeceğim.
Poliçenizde yetkili servis ve orjinal parça kullanımı belirtiliyorsa cam için fark vermenize de gerek kalmaz.
Merhaba,Bende bugün yolda giderken sıçrayan taş yüzünden ön camda çok minik bir çatlak oluştu. Değişim gerektirecek bir durum yok gibi görünüyor ancak ilerlememesi için yapılabilecek bir işlem var mıdır?
Gecenlerde bir arkadaşım TEM de giderken öndeki kamyondan gelen inşaat demiri ve sonucu,Cok büyük bir şans ile sadece tamponda küçük bir delik var.
babamın ilk arabası 94 şahinde yolda giderken karşıdan gelen tırın attığı taş artık ne kadar sertse bilmiyorum camı tamemen tuzbuz yapmıştı ama cam dağılmadı buzlu cama dönmüştü adeta şuan ki e12'dede 25kuruş büyüklüğünde bi çatlak var ama göze batmıyor hiçbi sıkıntıda teşkil etmiyor o yüzden değiştirmeye gerek duyulan bi durum yok bu arada geçmiş olsun kaptırdım yine ben