Gönderen Konu: Kar Yağmadan Kar Tatili  (Okunma sayısı 3451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Kar Yağmadan Kar Tatili
« Yanıtla #20 : Ocak 06, 2015, 08:45:23 »
Herkese günaydın.
An itibariyle (08:44) kar yağışı başlamıştır.Torium Avm net görünmüyor artık.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 06, 2015, 08:45:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 06, 2015, 10:45:01 »
Bursa da şu an yağış var okullar tatil mi haber varmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 06, 2015, 11:06:05 »
İstanbul da Kar yağmaya başlamadığı halde yarın okullar tatil edildi. Bir yaşıma daha girdim :D

daha öncede bu şekilde olmuştu ve okullar yapmadan tatil edilmişti...

dışarıda karayel var ve dondurucu soğuk insanın yüzüne vurdukca felç geçirttiriyor resmen, herkes servisle okula gidemiyor, okullu çoçukların kar sonrası mahsur kalmaları gibi bri ihtimalin daha kötü olacağından öncesinden önlem almak iyidir...

varsın çoçuklar 1-2-3 gün gitmesin, birşey kaybetmezler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 06, 2015, 11:15:25 »
İzmitte kar yağışı var bulunduğum yer rakım olarak yüksek olduğundan her taraf kar.izmit merkezde kar yok.Sabah yirmi kilometre yol katettim kışlık lastiklerin faydasını görmeye başladım.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 06, 2015, 11:18:00 »
İzmitte kar yağışı var bulunduğum yer rakım olarak yüksek olduğundan her taraf kar.izmit merkezde kar yok.Sabah yirmi kilometre yol katettim kışlık lastiklerin faydasını görmeye başladım.

Cavit Abi,

Çok iyi etmişsin, kışlık lastiği olupta yolda kalan görmedim. Dün hep arabalar yolda kaldı, son model miş Jipmiş hepsi hikaye olay lastiklerde bitiyormuş  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 212300
  • 109 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2015, 11:43:53 »
sanırım trafik keşmekeşinden korktu valilik birde trafiğe okul servisleri girmesin amaçları :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2015, 12:55:47 »
Cavit Abi,

Çok iyi etmişsin, kışlık lastiği olupta yolda kalan görmedim. Dün hep arabalar yolda kaldı, son model miş Jipmiş hepsi hikaye olay lastiklerde bitiyormuş  :tamam:

Bende Kocaelide yüksek ve yokuşlu bir yerde oturuyorum. ( Üzülerek söylüyorum kar lastiğim yok ) Yokuşa bi çıkardım arabayı 20-30 metre kaydı araba sonra Allah'a şükür Yolda araç ve yaya yoktu ve araç  durduda canımız sıkılmadı. Çektim bi park alanına otobüsle gittim işe .. Kar lastiğinin ne demek olduğunu çok iyi anladım bugün, millet güzel güzel ağır ağır gidiyor kar lastiği olmayan yolda uçuyor. 
Sitenin önünde Otobüs beklerken bir Clio4 geldi ve yol kenarlarına park edilmiş 4 aracı kayarak biçti ona canım sıkıldı.
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 06, 2015, 13:03:19 »
Geçmiş olsun benim park yerimde çok tehlikeli bir yerde. hafif rampa ve viraj kenarı her kar yağışında araçlar kayıyor hatta bir sene aracımın tamponuna kayan bir araç çarpmıştı.Bugün bebde kış lastiği ile çok eahat araç kullandım.Diğer araçlar yavaş yavaş giderken ben normal hızımda seyir ettim.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 06, 2015, 13:10:40 »
Valla benimki de yol kenarında, Allaha emanet artık. Dün bakıp bakıp durdum
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 06, 2015, 14:40:29 »
daha öncede bu şekilde olmuştu ve okullar yapmadan tatil edilmişti...

dışarıda karayel var ve dondurucu soğuk insanın yüzüne vurdukca felç geçirttiriyor resmen, herkes servisle okula gidemiyor, okullu çoçukların kar sonrası mahsur kalmaları gibi bri ihtimalin daha kötü olacağından öncesinden önlem almak iyidir...

varsın çoçuklar 1-2-3 gün gitmesin, birşey kaybetmezler...
Çok doğru söylüyorsunuz lakin Ankara da Kar olduğu halde okullar tatil edilmemiş ancak İstanbul da kar yağmaya başlamadığı halde tatil edildi. Haberlerde Vali vekilinin sorumluluk almaktan kaçındığı için okulları tatil ettiği haberleri mevcut. Bu hak mı şimdi.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 19:20:29
Kar başladı ve şuan etkisini gösteriyor. Acaba yarın da okullar tatil olur mu.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 06, 2015, 19:58:38 »
Oldu bile [emoji1]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 06, 2015, 20:01:30 »
Meteoroloji Geri Adım Atmıyor: ''Allah belamızı versin çok pis kar yağacak''

Günlerdir yapılan uyarılara karşın halen özellikle İstanbul'da hayatı felç edecek kadar büyük bir kar yağışının olmaması üzerine gözler İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'ne çevrildi. Çeşitli gruplar tarafından "N’oldu lan hani çok fena yağıyordu?" şeklinde taciz telefonları aldıklarını belirten kurum yetkilileri konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. "En pis kar henüz yağmamış olandır, görürsünüz siz çok pis yağacak" diyen kurum yetkilileri, dev yağışı hevesle beklemeye devam ediyor…

“Kimseye yalan borcumuz yok”

Yaptıkları o kadar uyarıya rağmen henüz yeterince kar yağmaması sebebiyle milyonlarca İstanbullu'yu mağdur etmekle suçlanan Meteoroloji, bugün öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenledi.  "Sabah kalkınca her yeri bembeyaz bulamadınız diye sinir yaptınız siz, biz anladık” diyen Meteoroloji Basın Sorumlusu Faruk Tanver, kurum olarak sözlerinin arkasında olduklarını vurguladı. Teknik olarak avantajın hala kendi lehlerine olduğunu söyleyen Tanver, “Bakın ne dedik biz? 6 Ocak dedik. Yani nedir bugün gece 12’ye kadar vaktimiz var. Yağacak diyorsak yağacak. Ayrıca belki de çok pis yağdı biz uyurken belediye temizledi. Bundan da tam emin olamayız yani neticede” sözleriyle Meteoroloji'nin kimseye yalan borcu olmadığının altını çizdi…

“Uyarılarımız illa ki işe yaramıştır”

İstanbullular'ın mağdur olduğu iddialarını da cevap veren Tanver, “İki tane haspam kar yağacak diye arabasını çıkaramadı, işe taksiyle gitti diye koskoca kurumu zan altına bırakmak ayıp olmuyor mu?” sözleriyle kendilerini eleştirenlere sert çıktı. Yaptıkları uyarıların hiçbir faydası olmadıysa, trafiğe faydası olduğunu ekleyen Tanver, “Nedir yani en kötü bak çoluk çocuğu çıkarmadık, yalanla dolanla işten izin alanları evinde tuttuk, bunun da trafiğe faydası illa ki olmuştur” diyerek dolaylı da olsa İstanbullulara hizmet etmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Liselilerden Meteorolojiye tam destek…

Toplantının sürdüğü esnada İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü binası önünde toplanan çok sayıda lise öğrencisi ise kuruma destek verdi. Öğrenciler adına söz alan Onur Yenier: "Olabilir, büyüklerimiz yanılmış da olabilir, ama herkes hata yapar. Biz, bugün okulları tatil olanlar şükran borcumuzu iletmek için, destek olmak için buradayız" sözleriyle meteorolojiye sahip çıktı. Öğrenci grubu, meteorologlara "Şimdi yarın kesin yağar mı diyosunuz? Nasıl yapalım? Siz en geç saat 5'e kadar valiliğe çok acil tedbir alınması görüşünü mü iletirsiniz? Biz buradan bir arkadaş falan mı gönderelim? Öyle de şaapabiliriz" sorularını yöneltmelerinin ardından kurum çalışanlarına çiçek verdi…

ZAYTUNG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 06, 2015, 20:36:16 »
benimde kar lastiği fantezim var, ama istanbulda doğru düzgün ne kar yağar nede sıcaklık 7° nin altına düşer
ayrıca 7°+ de kuru havada dört mevsim lastiklerinde tutunma ve fren performansı daha iyidir.

hal böyleyken bir türlü elim kış lastiği almaya gitmiyor, güleyimmi ağlayayımmı karar veremedim

ISTANBUL
Uzun Yıllar İçinde Gerçekleşen Ortalama Değerler (1954 - 2013)
Ortalama Sıcaklık (°C)

Ocak    Şubat    Mart    Nisan    Mayıs    Haziran    Temmuz    Ağustos    Eylül    Ekim    Kasım    Aralık
5.6        5.6      7.0     11.0      15.6    20.4        22.8         23.0        19.7     15.6    11.4    7.9

kaynak: http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=ISTANBUL
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 07, 2015, 00:35:13 »
Meteoroloji Geri Adım Atmıyor: ''Allah belamızı versin çok pis kar yağacak''

Günlerdir yapılan uyarılara karşın halen özellikle İstanbul'da hayatı felç edecek kadar büyük bir kar yağışının olmaması üzerine gözler İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'ne çevrildi. Çeşitli gruplar tarafından "N’oldu lan hani çok fena yağıyordu?" şeklinde taciz telefonları aldıklarını belirten kurum yetkilileri konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. "En pis kar henüz yağmamış olandır, görürsünüz siz çok pis yağacak" diyen kurum yetkilileri, dev yağışı hevesle beklemeye devam ediyor…

“Kimseye yalan borcumuz yok”

Yaptıkları o kadar uyarıya rağmen henüz yeterince kar yağmaması sebebiyle milyonlarca İstanbullu'yu mağdur etmekle suçlanan Meteoroloji, bugün öğlen saatlerinde bir basın toplantısı düzenledi.  "Sabah kalkınca her yeri bembeyaz bulamadınız diye sinir yaptınız siz, biz anladık” diyen Meteoroloji Basın Sorumlusu Faruk Tanver, kurum olarak sözlerinin arkasında olduklarını vurguladı. Teknik olarak avantajın hala kendi lehlerine olduğunu söyleyen Tanver, “Bakın ne dedik biz? 6 Ocak dedik. Yani nedir bugün gece 12’ye kadar vaktimiz var. Yağacak diyorsak yağacak. Ayrıca belki de çok pis yağdı biz uyurken belediye temizledi. Bundan da tam emin olamayız yani neticede” sözleriyle Meteoroloji'nin kimseye yalan borcu olmadığının altını çizdi…

“Uyarılarımız illa ki işe yaramıştır”

İstanbullular'ın mağdur olduğu iddialarını da cevap veren Tanver, “İki tane haspam kar yağacak diye arabasını çıkaramadı, işe taksiyle gitti diye koskoca kurumu zan altına bırakmak ayıp olmuyor mu?” sözleriyle kendilerini eleştirenlere sert çıktı. Yaptıkları uyarıların hiçbir faydası olmadıysa, trafiğe faydası olduğunu ekleyen Tanver, “Nedir yani en kötü bak çoluk çocuğu çıkarmadık, yalanla dolanla işten izin alanları evinde tuttuk, bunun da trafiğe faydası illa ki olmuştur” diyerek dolaylı da olsa İstanbullulara hizmet etmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Liselilerden Meteorolojiye tam destek…

Toplantının sürdüğü esnada İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü binası önünde toplanan çok sayıda lise öğrencisi ise kuruma destek verdi. Öğrenciler adına söz alan Onur Yenier: "Olabilir, büyüklerimiz yanılmış da olabilir, ama herkes hata yapar. Biz, bugün okulları tatil olanlar şükran borcumuzu iletmek için, destek olmak için buradayız" sözleriyle meteorolojiye sahip çıktı. Öğrenci grubu, meteorologlara "Şimdi yarın kesin yağar mı diyosunuz? Nasıl yapalım? Siz en geç saat 5'e kadar valiliğe çok acil tedbir alınması görüşünü mü iletirsiniz? Biz buradan bir arkadaş falan mı gönderelim? Öyle de şaapabiliriz" sorularını yöneltmelerinin ardından kurum çalışanlarına çiçek verdi…

ZAYTUNG

oğlum eren yaz bakalım can abine...

yazıyorum....

adamın hasıııı...gülme krizim biterse yazacağım sana....kahkaha gülücük...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 07, 2015, 23:24:36 »
Tatile Devam :D
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 07, 2015, 23:35:12 »
oğlum eren yaz bakalım can abine...

yazıyorum....

adamın hasıııı...gülme krizim biterse yazacağım sana....kahkaha gülücük...

Canını yirim ben onun :lol: :lol:  JR Yamaç :D