0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu işin bir ustası var bildiğim, çıkardığı işler gerçekten çok iyidir. Seçilecek kumaş kalitesi de iyi olmalı.
Hakan abi benim diktireceğim kişi de bizim yan komşu benim çocukluğumdan beri bu işi yapıyor. Hatta bizim ordaki dolmuşların koltuk döşemeleri ni vs hep o yapıyor. Kumaşlar orjinal araçların üzerinde ki kumaş. İstediğin aracın koltuk kumaşından dikiyorlar.
Bnde aracima doseme düşünüyorum ama pahali baya kiliflar eger araca ozel yapiolarsa gercektende dusunulebilir tabi kendi aracima ozel bulabilirmiyim yada yaptribilirmiyim bilmiorum
bunların ortası kumaş yerine tay tüyü kenarları deri olanı var 500 tl ama değer mi diye sorarsanız değer kesinlikle bej araba içi için yaptırılır ben olsam alırdım yeride izmitte
Ben de gidip kumaşlara baktım bu desenli kumaştan kılıf diktirmeye karar verdim orta ve yan köşelerde kırmızı dikişli olacak. Sanırsam citroen kumaşıymış. Birde kol dayama yaptıracağım.
Eğer diktireceksen kumaşı seçmek sana kalmış. Kumaşlar orjinal koltuk kılıfı hangi marka aracın koltuk desenini beğendiysen onu diktirirsin. Tercih sana kalmış.
İnternetten sipariş verdim. Bakalım araca takınca nasıl olacak. Çocuklar olmasa almanda onlar daha dakika bir ayakkabı ile koltuğun üstüne çıkıyorlar. Onları kıracağıma alayım dedim.http://www.hepsiburada.com/liste/automix-navi-oto-koltuk-kilifi-304/productDetails.aspx?productId=otsv1000701012248&categoryId=20036974