Allah razı olsun hepinzden Yapacak bişey yok Allah taafından olan şey. Allah beterinden korusun olacağı varmış.Hatasız boyasız dedik göz değdi resmen.bırak kaskoyu daha sigortayı yaptırmadım hocam:( Boya ve folyo cekilmesi taraftarı değilim ,konuma baktım dediğiniz yere
yakınım aksam bi göstereyim.umarım pahalıya mal olmaz.
Berkay ve Gökere forumun selamını söyleyin. Ben kendilerine de haber veririm uğrayacağınızı. Maliyet konusunda ellerinden geleni yapacaklardır zaten. Tüm forumdaşlara mümkün olan herşeyi yapıyorlar sağolsunlar. Zaten gidince göreceksiniz tüccar değil hobicidirler.
Umarım kolayca hallolur.
rezalet ya, resmen zımparalamış. Geçmiş olsun. Fotoğraflarını saklayın.
Çok geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın .
Çözüm konusuna gelirsek tavsiyem kendiniz bir şey yapmaya kalmayın sonuçta tavandan bahsediyoruz arkadaşların dediği gibi detailing işi ile uğraşan birinden yardım almanızı tavsiye ederim . Umarım boyasız bir şekilde yapılır . Boya gerekirse de fotoları kesinlikle saklayın .
Cok gecmis olsun. En kotusu bu olsun. Pasta cila ile buyuk bir kismi duzelir ama derin olanlar mevcut. Onlar icin daha detayli mudehale gerekebilir gibi geliyor. Tekrar gecmis olsun.
Allah razı olsun hepinzden Yapacak bişey yok Allah taafından olan şey. Allah beterinden korusun olacağı varmış.Hatasız boyasız dedik göz değdi resmen.bırak kaskoyu daha sigortayı yaptırmadım hocam:( Boya ve folyo cekilmesi taraftarı değilim ,konuma baktım dediğiniz yere
yakınım aksam bi göstereyim.umarım pahalıya mal olmaz.
Kadir bey fiyat yüksek çıkarsa aracı tanıdık bir ecentaya kasko yaptırıp tamirati kaskodan beyanla da yaptırabilirsiniz.
Boya olmaz oraya tavan ve direklerde hasar boya atilirsa direk takla atmis sanirlar satarken bugun bende 2 tane badire atlattim birinde altini kaldirimdan inerken betona vurdum digerinde kar cok yagiyordu arbayla dar sokakta donemedim sıkıştım yandaki arabanin tamponuna mevburen surterek cikmak zorunda kaldim kapi bandina geldigini gordum bile bile lades olduk ama manevra sansim 0 idi mecburdan kar da kayar zarar gormez dedim cok ince cizikler olmuş bisey olmadi ama insanin ici ciz ediyor temasta olsa