0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle olur diyorsunuz yani.. ben de öyle düşünüyorum bu konuyla alakalı sigortacılar tam net bir şey bilmiyorlar kimi olur diyor kimi olmaz diyor.Ama kafaya koydum abi o işi halledecem allahın izniyle sonrada burada da süreci paylaşacağım inşaallah..
Benim cezayi fahri trafik değil polis yazmış. Biz beşiktaş sahiline aracı park etmek için yer/ispark artıyorduk. Baktım sıra sıra araçlar park etmiş cebe. Bende park ettim. Herhalde isparktır dönüşte öderim dedim. Meğersem otobüs duragiymis Hiç farketmedim.Olayın ilginç yanı, aynı polis memuru 20 dk arayla 2 tane park cezasi yazmış, ankaraya eve 2 tane tebligat geldi birbirinin kopyası. Belkide 06 plaka diyemi öyle yaptı bilmiyorum. Birini ödedim diğerine itiraz ettim.
Atıyorum diyelim ki Mersin merkezden Silifke'ye taşınacaksınız.Plakanızı Mersin merkez plakadan Silifke plakasına çevirmeye kim engel olabilir ki?Plaka değiştikten sonra da plaka zeyili yaptıracaksınız o kadar.
Mayıs 2015 te açtığım dava devam ediyormuş hala. Ankara trafik mahkemesi yetkisizlik yüzünden dosyayi istanbul sulh cezaya göndermiş. Sonra çıkan bir yasa yüzünden bazı mahkemeler kapatilmis, benim dosya bir iki mahkemede gidip gelmiş, en son istanbul sulh ceza hakimliginin elinde kalmis Onlarda incelemis, istanbul trafik denetlemeye yazi yazmis cevap bekliyorlarmis hala sonuçlanınca eve tebligat gelir dediler.
Bu hafta içinde bir gün, cezam silinmiş.
Sakarya'da fahri trafik müfettişleri artık ceza yazmıyor (yazamıyor) desem yeridir. Sayıları 400 civarındaydı ve bir kaçı yarışır haldeydi. Not: Sakarya'ya lazım olduğu bir gerçek. Herkes kendi kuralını uyguluyor, bu işin uygulayıcılarına da "seçim" münasebetleriyle yazdırılmıyor. Sonuç: Arabistan usulü trafik
Aynen yaa, garip garip araç kullanıpta silah gösterenler var.Araba ile merkezde gezmeye korkar oldum. Ne kadar başı boş bir şehirde yaşıyoruz utanıyorum artık.Coş coş coş bakalım diyorum.
banada bir ceza geldi fahri müfettiş tarafından yazıldığı söyleniyor. emniyet şeridi ihlali 88tl. ödedim ve itiraz ettim. bekliyoruz bakalım
Mayıs 2014 te açtığım dava devam ediyormuş hala. Ankara trafik mahkemesi yetkisizlik yüzünden dosyayi istanbul sulh cezaya göndermiş. Sonra çıkan bir yasa yüzünden bazı mahkemeler kapatilmis, benim dosya bir iki mahkemede gidip gelmiş, en son istanbul sulh ceza hakimliginin elinde kalmis Onlarda incelemis, istanbul trafik denetlemeye yazi yazmis cevap bekliyorlarmis hala sonuçlanınca eve tebligat gelir dediler.