0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben AE101 yerine Proton isterdim zamanında , benim gözümdeki efsane Proton Toyota olarak bakarsak E12 çok yuvarlak hatlı, E15 çok garip bir araç. Beğenemedim pek. Bizim kasa E160 ise keskin hatlı güzel ama arkasını camry ye benzetmeye çalışırken malzemeden mi çalımışlar anlamadım gariplik var bence bizim kasa derim
Sizin kasada boş geliyor bana hatlar keskin ama içi boş zayif geliyor bana
Bence o boşluk hissi arkadan kaynaklanıyor, birde yerden yükseklikten. Leylek kalıyor , ön tarafı dolu ve yakışıklı duruş sergilerken arkası ayrı bir cumhuriyet gibi alakası kurulamamış bağımsızda değil özerklikte alamamış gibi
neden efsaneden sonra..?efsaneden daha güzel bir kasa olmayacağı varsayımı var sanki...
E160 kasa efsane mefsane dinlemez kanımca zamanla daha iyi anlaşılacak zaten kaç tane sağlam efsane kaldı ki hepsi metal yorgunu bir bir gidiyorlar trafikten ...Efsanelerini çok seven arkadaşlar var saygı duyarım sonuçta toyota ama yıl 2015 kabul etmek lazım...
Sizin efsane diye tabir ettiginiz E160 da zamanla metal yorgunu olacak. Siz de eskiyeceksiniz[emoji2] Eskimeyen var mi? Ayrica benim arac 18 yasinda seytan kulagina her seyi tastamam. Iste o saglam efsanelerden biri de beninki[emoji4]