Gönderen Konu: Yeni Corolla'mızı sipariş verdik!  (Okunma sayısı 2141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla'mızı sipariş verdik!
« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2014, 13:29:07 »
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2014, 13:29:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 13, 2014, 16:51:46 »
Hayırlı olsun.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 14, 2014, 13:37:43 »
Ben açık renklerden ve beyazdan nefret eden biriyim. Beyaz kıyafetim asla yoktur. Ailemde tam tersi. Evin her tarafı beyaz. Arabayı alırken illa beyaz olacak dediler. Satış danışmanı içi ne renk olsun dedi, hemen ordan " Siyah" diye atladım ailem farklı renk var mı dedi bej var dediler içide bej aldılar. Dışını hala sevemesemde içi ferah gerçekten. Siyah olsaydı boğardı bence
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 14, 2014, 13:41:17 »
Ben açık renklerden ve beyazdan nefret eden biriyim. Beyaz kıyafetim asla yoktur. Ailemde tam tersi. Evin her tarafı beyaz. Arabayı alırken illa beyaz olacak dediler. Satış danışmanı içi ne renk olsun dedi, hemen ordan " Siyah" diye atladım ailem farklı renk var mı dedi bej var dediler içide bej aldılar. Dışını hala sevemesemde içi ferah gerçekten. Siyah olsaydı boğardı bence
Direk olarak acik renklere karşı antipatim yok da gri ve beyazdan ben de nefret ederim. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 14, 2014, 13:45:15 »
araç babamın olduğu için söylediğim tekliften ileri gidemez. nihayetinde adamcağız kullanacak. hani içimden bronz geçmedi değil. bronz renginin bayi haricinde canlı olarak yolda hiç görmedim. ama mükemmel bir renk. iç kısma gelirsek böyle orta sınıf arabalarda siyah haricinde kesinlikle farklı bir rengi beğenmiyorum. çok nadirde olsa bazı istisnalar yok değil ama genel manada sevmiyorum. misal kendi aracım o istisnalar içinde :D ön konsolum siyah ağırlıklı gri veya kirli beyaz gibi bir renk uyumuna sahip. bu şekilde abartılmamış olursa hoşuma gidebiliyor diğer türlü sevmiyorum siyah haricinde rengi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 14, 2014, 13:45:41 »
Bizimkilerin renk takintisi yok fakat beyaz alir alirsa yeni araç  ama artik her yerde beyaz araç var buzdolabi beyaz eşya gibi goruyorum oyuzden beyaz cok siradan artik
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 14, 2014, 13:47:14 »
araç babamın olduğu için söylediğim tekliften ileri gidemez. nihayetinde adamcağız kullanacak. hani içimden bronz geçmedi değil. bronz renginin bayi haricinde canlı olarak yolda hiç görmedim. ama mükemmel bir renk. iç kısma gelirsek böyle orta sınıf arabalarda siyah haricinde kesinlikle farklı bir rengi beğenmiyorum. çok nadirde olsa bazı istisnalar yok değil ama genel manada sevmiyorum. misal kendi aracım o istisnalar içinde :D ön konsolum siyah ağırlıklı gri veya kirli beyaz gibi bir renk uyumuna sahip. bu şekilde abartılmamış olursa hoşuma gidebiliyor diğer türlü sevmiyorum siyah haricinde rengi.
Bronzu tek kelimeyle harika ben gordum yikama sirasinda onumdeydi dedim ne guzel renk yapmislar camry benzettim bi an o renkle arka stoplari hatta corollanin bence en guzel rengi bronz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE