Gönderen Konu: grande punto  (Okunma sayısı 8625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
grande punto
« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2006, 05:41:24 »
apartmanda bir abimiz almıştı..kendiside fiatta çalışıyo zaten..dizel,sport paket ve güçlü olanını aldı.onu kullandım.şahsen sürüş zevzi ve performans açısından oldukça başarılı buldum..gerçekten çok keyifli bir araba.ama görüş açısından çok zayıf olduğu tartışmasız bir gerçek..
***TOday TOmorrow TOYOTA***
        ***06 eMRRe 44***

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
grande punto
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2007, 18:34:47 »
bu gun bir grande puntoya bındım gerı ındım adam onunu goremıyo ne ole ya....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
grande punto
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2007, 23:55:42 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
160 beygirliklerinden aldı bir arkadaşım.... [/quote]

Bizim arkadaş meğer bizi keklemiş.Ben de araştırmadan yazmışım buraya.

Düzeltiyorum 95 beygir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
grande punto
« Yanıtla #23 : Ocak 06, 2007, 12:41:46 »
Arkadaşlar Grande Puntonun bence ne arkası güzel ne önü o makineyi tek motoru için (Dizel) alırım alsam bildiğim kadarıyla fort fiestada kullanıyor aynı motoru onu alırım Birde 5 yıldız almak klasik oldu maharet 6 yıldız almakta  grende nin önüde arkasıda klasık opel corsada o arkagörünümü yıllardır kullanıyor birde cam olayı doğru insan arabanın içinde bunalıyor aynı hissi 2000 astrada da yaşamıştım
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: grande punto
« Yanıtla #24 : Eylül 13, 2008, 13:55:54 »
 Atalarımız boşuna dememiş " ADIN ÇIKACAGINA CANIN ÇIKSIN " diye.Bukadar abartı da olmaz vallahi.Bir kere Grande Punto adından da anlaşılacagı gibi hem büyük,hemde sınıfının en büyüğü.Fiesta demiş bir arkadas.Fiesta ile Grande Puntoyu aynı günde bir test et bakalım.aradaki farkı görebilecekmisin.Yada git Peugeot 2007 test et.Ayrıca Fiat GM ile dizel motor ortaklığı yapıyor.Yani Fiat'taki motorun aynısı Opel'de var.Hani adın cıkacağına dedim ya;çok bilmiş vatandaşlar söz konusu Opel olunca mükemmel,Fiat olunca berbat.Evet kabul ediyoruz hepimiz.Kuş serisi berbat bir proje idi.Peki Renault çokmu iyiydide Fiat kötü.Evet hatırlıyorum ne Renault da nede tofasta sol ayna,paspas takımı yada kıytırık bir radyo -teyp yoktu.Niye insanlar bunu hak ettiği içindir.Her nekadar alım gücü ile alakalı bir durum olsada insanların tercih sebebiydi.
  Bülent Öztürk abime soruyorum 7 yıldızlı oteli duydumda 6 yıldızlı otomobil hiç duymadım.Duyan varsa beri gelsin.Ne demek 6 yıldız.Volvo bile alamamışken Fiat'amı kaldı 6 yıldız almak.Neyse yeter bu kadar.Bu arada Fİatın yada tofaşın yada herhangi bir markanın temsilcisi savunucusu değilim.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 13, 2008, 14:38:13 »

motor ve yürüyen aksam konusunda tam bi ahraz bu adamlar(italyanlar)
2000 mareadan palio siena albea dan örnekler verecem uzun uzun simdi olmucak
çünkü 1 -2 sene sonra onlarda abileri gibi olacak
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Temmuz 11, 2010, 20:55:15 »
arkadaşlar bence yanılıyosunuz bi kere araba da fiyat performans olayını karşılaştırmanız lazım, ikincisi abarttığınız kadar da değil yani benim arkadaşda var 1.3 multijet gp gayet güzel araba ha arkasını göremiyosun olayına bi nebze katılyorum ama, şu 6 yıldız olayında koptum 6 yıldız çıkmışta bizim mi haberimiz yok, yıldızlarda kayar durmaz yerinde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 11, 2010, 21:02:09 »
   İnanmıyorum.Zombiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 11, 2010, 21:13:44 »
Abi boşverin konuya daha devam etmeyin. :P  grande punto forumunda adımız çıkmış... :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 18, 2010, 20:30:58 »
arkadaşımda 2009 model 90 beygirlik dizel var, sıfır almıştı.. 50000 kmde felan.. garanti kapsamında şu anda. araç garanti kapsamında 10250 tl lik, garanti kapsamı haricindede 2200 tl lik parça-masraf çıkarmış. dün akşam beraberdik, söyledikleri buydu. ben bunu bilir bunu söylerim, Allah'tan garanti kapsamında diyodu..
2011- Auris 1.33 - metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #30 : Temmuz 24, 2010, 13:33:18 »
 6 yıldızdan kasıt 5 yıldızı EURO NCap veya benzeri testlerde almanın artık çok kolay olduğu zaten bu yorumda doğru zira EURO NCap da olayın farkına varıp 2010 yılbaşı civarında test kriterlerini değiştirdi ve artık 5 yıldızı almak bazı araçların zoruna gidebilir . E biz üzüleceğimize onlar üzülsün o kadar para sayıyoruz bi zahmet çıtayı yükseltsinler. 
 Grande Punto konusunda yorum dahi yapmak istemem binenlere mutlu ve huzurlu yolculuklar dilerim.
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #31 : Eylül 22, 2010, 09:20:46 »
tofaş mı kapıdan içeri sokmuyacan
lüx araba yapacaklar ya tempreyla başladılar tempraya aramızda binen vardır arabanın arkası hiç güzükmüyor mareya da da oyle arka gürüş güzel bu sefer önden gürüş felafet güneşlikler açık gidiyormuşun gibi oluyor üstten görüş yoy punto dada kılasık tofaş arabası arkadan gürüş 0 çok capu dahlıyo aradalar 2 senede ellenmediy yeri kalmıyo tamirciden çıkamıyon

Sen 2.0 20v Mareya bindin mi güzel kardeşim.Kuş serisi nere marea-g.punto nere.Adamlar bravo çıkarttı çapışma encap den tam puan alıyor.G.puntoda çarpışma testlerinden başarılı ayrılan bir araba.Tempra slx şahin uno devirleri ile karşılaştırılamaz.