0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 18:09:31Murat başkan böyle de mi beğenmedi yaa
kirli avensisim paçalıklar ve nazarlık bıraktığım çizik
Hocam jantlar dikkatimi çekti. 205/55/16 lastikle mi kullanıyorsunuz? Yaşadığınız avantaj ve dezavantajlar varsa paylaşabilirseniz memnun olurum.
Murat abi yaza LPG ile paçalığı halleder 330 km yolda 100 TL yakan bir Corolla sahibi olunca bizde LPG düşüncesi başladı artık ama bende değil temiz ve yaz lastikli halini merakla bekliyoruz desem ayıp etmiş olur muyum ?
Talat hocanın kışlık lastikleri bunlar
Hocam aynı senaryo benim de aklımdan geçiyor. Görünüş olarak acaba kötü durur mu diye endişe ediyordum ama resimlere bakınca bu endişem yersiz gibi.
Talat bey gerçekten çok hoş duruyor. Ama aracın yere en yakın parçası paçalık olmuş. Yüksek bir yere çıkıp-inerken sorun olmuyor mu?
Aman Allah'ım bu ne hal, cidden bu kadar yakın mı yere?
ben görüntüye bakmam icraate bakarım sıfır 16 inç corolla jant kapak bijon+ sıfır lastikler = 4 adet 215-55-17 lastikten 200 kira ucuza geldi.kendin kışlık yazlık olarak değiştirip para vermemek ve 17 inç jantların lastik sök taktan aşınmaması avantajları...dezavantaj araç ibresi teker çapından, yüzde 3-4 daha hızlı gösteriyor böylece yüzde 3-4 daha fazla araç fazladan km yapmış gibi sayaç işliyor
Lastik olarak 215/60/16 mı kullandınız?