Gönderen Konu: sunroofu uçan varmı :)  (Okunma sayısı 2964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Ynt: sunroofu uçan varmı :)
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2008, 20:20:45 »
yani arkadaşlar bir olay bu kadar uzatılır helal olsun size bunu paylaşanda suç zaten

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2008, 20:20:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2008, 10:45:14 »
:D abi sakin ol seni agresif görmek korkutuyor beni :)

ürkme :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 19, 2008, 10:49:09 »
Hayırdır Orhan ne iş? Seni hiç bu kadar celallenmiş görmemiştik. Kime kızdın bu arkadaşla  tartışırken. Hıncını adamdan çıkaracan. Gerçi hatalı konu açılımı yada ikidir aynı konuyu tekrara karşıyız ama birazda "aha Toyota işde yolda giderken üst havalandırma kapağı uçtu"(o kelimeyi yazmadım :) ) deyip alaylı bi anlatım tarzıda var..

kimseye kızmadım kimseden de hıncımı almıyorum yahu :) ama arkadaşın amacını anlayamadım. tamam sunroof camın uçmuş olabilir ama konu açmadaki amaç nedir.
sunroofum uçtu yenisini nerede bulabilirim?
sunroofum uçtu serviste mi yaptırmalıyım?
sunroofum uçtu tamirini nerede yaptırabilirim?
sunroofum uçtu bildiğiniz iyi bir sunroofçu var mı?

yani bir yardım veya bilgi amacı taşımıyor ki. bu konudan ne gibi bilgi alabiliriz? daha sunroof uçtuğunda açık mıymış kapalı mıymış onu bile anlayamadık ;)

neyse ya hiç tartışasım yok bugün :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #23 : Kasım 19, 2008, 11:04:04 »
:)
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Kasım 19, 2008, 16:52:38 »
     Zaten yazdım ya Orhan'cığım. "İşte o kalite, sağlam dediğiniz Toyota nın durumu" der gibi bi şey olmuş...

Amaç = ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2008, 17:35:31 »
hahahahaha İşte o kalite, sağlam dediğiniz Toyota nın durumu bunumu demek istedim ben arkadaşlar yaa 14 yaşındayken toyotayla tanıştım o gün bu gündür vazgeçmedik onun sağlamlığı konusunda kimseye laf söletmem konuyu amacından sizler saptırdınız.toyotanın servisinden şikayetçiyim arabayı 1 ay önce verdim hala parçası gelmedi ve bunu yapan toyota derindere plaza.sunroof açıkmı kapalımı anlamadık diyen arkadaş sunroof iki türlü açılıyor bilmiyorum oldumu hiç sunrooflu aracın ama bi tamamen tavanın içine giriyor (benim olay yukarı doğru açıkken oldu ondan kapalıydı dedim).birde yukarı doğru açılıyor bana yazdıklarımı geri gönderiyosunya ondan sölüyorum bunu he bide yardım falan istemedim amacım sohbetti sandım ki burda bunun muhabbetini yaparız ama nerdeeee :S acaba nerde yanlış yazmış hahahah senroof nee doğrusunu bilmiyorsan neden konu açıyorsun bak doğrusu bu bak bak toyota sağlam değilmiş demeye çalışıyor aslında amacı toyotayı kötülemekmiş bilmiyorum yanlış yerdemiyim ama toyota yı çok seviyorum ve güveniyorum internette araştırdım site hoşuma gitti burda olmak istedim ve burdayım başımdan geçen bir olayı sohbet anlamında tartışmak istedim sohbete bakın saolun. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 20, 2008, 09:56:04 »
Sonuç: Yüksek hızda giderken sunroof'u ellemeyin.

Konu kapanmıştır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler