Gönderen Konu: Bebek Arabası  (Okunma sayısı 4980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bebek Arabası
« Yanıtla #20 : Şubat 17, 2015, 15:28:19 »
chicco liteway plus : Puseti sayesinde 1  yaşına kadar hem bebk arabasında hemde arabada rahat rahat gidebiliyor bebek arabası kısmı zaten baston tip, bagaja veya arka koltuğun arasına kolaylıkla sığıyor. ben 4 aydır kullanıyorum oldukça memnunum. tavsiye ederim

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 17, 2015, 15:28:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 17, 2015, 15:29:51 »
chicco liteway plus : Puseti sayesinde 1  yaşına kadar hem bebk arabasında hemde arabada rahat rahat gidebiliyor bebek arabası kısmı zaten baston tip, bagaja veya arka koltuğun arasına kolaylıkla sığıyor. ben 4 aydır kullanıyorum oldukça memnunum. tavsiye ederim

Arabayı değiştireceğine bebeğin arabasını değiştirmek daha mantıklı diyorsunuz yani. :tamam:
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 17, 2015, 15:30:02 »
Baston bebek arabası almanız gerekiyor 5 kg ve katlanıp ergonomik bir görüntü alıyor çok yer kaplamıyor. Çocuğunuz 10 kilo olduktan sonra alışverişlerde gezmelerde iyiki almışım dedirtiyor. Malum cocuga da yazık bende uzun arayıstan sonra kraftın bastonun aldım 290-330 arası değişiyor. Malum bastonlarda tam yatma özelliği yok bu üründe vardı. Alacaklar için tam yatan özellik olması lazım bebekken oturması zararlı. Bide tekerleklere dikkat eden manevraları çok önemli.  Arabada yer kaplamıyor. Ben bütün bebek ürünlerini  2.el alıyorum. Ama bastonlu bebek arabaların kumaş kalitesi olsun tekerlekleri olsun. Görerek aldım. Hosuma gitti memnunum. Bide gezmeyi seven aileler için park yatak öneririm muazzam kolaylık. Ürün kraftın
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 17, 2015, 15:35:16 »

Konu başında da belirtmiştim. Aynı marka ve modeli bende kullanıyorum. Çok memnunum. Arabayı bazen 4x4 gibi kullandığımda oluyor arada sırada, çok memnunum.  :)

Ha bu arada geçenlerde tekerleklerin olduğu bölümden bir gıcırdama sesi duydum, biraz 5w50 mobil tam sentetik yağ kullandım sorun çözülmüş oldu. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '20
  • 146 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 17, 2015, 16:20:55 »
Arkadaşlar Allah nasip ederse yakında çocuk sahibi oluyorum.
bu bagaja hangi bebek arabalarını sokuyorsunuz acaba. Gerçi hepsi giriyor ama çanta koyması felan problem olacak gibi duruyor.
Auris bagajı için bebek arabası önerilerinizi bekliyorum :)

Simdiden hayırlı olsun bebeginiz Allah analı babalı buyutsun.. Aynı arastırmaları bende yapmıs ve sonunda NUNA PEPP + PIPA kombinasyonunu yapmıstık. Ilk basta kullanacagınız ana kucagının arabaya kolayca bazasına oturtulabilmesi ve aynı sekilde arabasına monte edilebilmesi , daha sonralarda arabanın iskeletinin  normal bebek arabasına donusturulebilmesi ilgimi cekmisti. Ayrıca katlandıktan sonra bagaja sıgması karar vermemde rol oynamıstı ki benim aracım Yaris.
Urunun dizayn odulu var .E-bebek sitesini takip edin derim bu ay icerisinde kampanya ile gayet uygun fiyata alabilirsiniz.
SAFETY FIRST

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 17, 2015, 23:52:32 »
Arabayı değiştireceğine bebeğin arabasını değiştirmek daha mantıklı diyorsunuz yani. :tamam:

kesinlikle simsiahından alırsan pek bi havalıda görünüyor, bir sonraki çocuktada cinsiyet fark etmeden kullanırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 39650
  • Model Yılı: '12
  • 96 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 18, 2015, 08:40:19 »
Allah analı babalı büyütsün inşallah. kanz modelleri aurise sığıyor ben bizzat kullanıyorum. ancak başka derseniz yanına küçük bir çanta ancak alıyor ne yazıkki. ama auris koltukları iki kademe biraz daha dik duruma getirirseniz daha fazla yükleyebilirsiniz. bence büyük arabaya çokta gerek yok bu konu ile alakalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 30, 2015, 10:25:40 »
Linkteki bebek arabası benim Auris 2012'nin bagajına sığıyor, hem de oldukça hafif. Bu arada tüm tekerlekleri çıkıyor. Alırken tüm tekerlerin çıktığı modelleri tercih ederseniz kapladığı hacim oldukça düşüyor. Yanına ufak tefek çanta koymak için yer de kalıyor.
Bu arada bagajdaki stepneyi çıkardım, ayrıca stepne ıvır zıvırlarının bulunduğu plastik yükselticiyi de çıkardım, yaklaşık 15 cm bagaj derinleşti. Stepne yerine lastik tamir kiti de kullanabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-puset-818a/1e32e

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Abden Şekura
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '14
  • 23 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 30, 2015, 14:41:13 »
Bebeğiniz hayırlı olsun Sağ salim Allah tamamına erdirsin. Bende şuna dikkat çekmek isterim bebek arabaları genelde metal iskeleti boy veya yükseklik olarak aynı ebatlarda oluyor fakat tekerlek farkı işi bozuyor.Bir tane aynı normal boyda büyük tekerlekli pusetim vardı bagaja sığıyordu tabi ama tekerlekler çok sorun oluyordu , onu bagaja koyarken en son kavga ettik :) ve bu yüzden baston tipli aldım.Şu an baston tip kullanıyorum ve özellikle tekerleklerinin küçük olmasına dikkat ettim.Şu anda Aurisin arka koltuğuna dayadığım zaman bagajda baya yerim kalıyor.Önceden sinirimi bozan bagaj içindeki teker izleri ve minik yıpranmalardan da kurtuldum.
Auris '14
1.6 Advance Skypack Multidrive S