0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracı aldığım kişi , ikinci sahibi emekli öğretmendi, aracın ilk sahibi sayın Müzeyyen senar, plakada ondan geliyor, S harfinin anlamı buradan geliyor herhalde, başka konu açmadan şu far temizlemeyide sorayım farlar belliki içeriden tozlanmış bunları nasıl temizlerim. camlar filan sökülüyormu, kendim halledebilirmiyim temizliği.
Bence siz müzeyyen senardan girip arabayı komple okutun
Bizim Kocaeli'de s plaka servis araçlarına mecburi. Fiyatı ise 40 bin ile 60 bin arası değişiyor sadece plaka parasi.
35 s 7777 ilk önce İzmir'de Servis veya okul taşıtı olarak kullanılabilir. onun dışında gerekli belgeleri alınıp şehirler arası ve hatta uluslar arası Grup yolcu taşımacılığında da kullanılabilir. (yanılmıyorsam şehirler arasına özel izinli D1 - uluslar arsına F1 yeterli oluyor)fakat plakanın özel kılan bir tarafı yok bu taşımacılığı her araç ve plaka ile yaparsınız (kriterler dahilinde) şayet bir hatta (minübüs servis vs.) kullanılıyor yada başlatılıyor ise o zaman değerli olur kardeşim oda çok zor artık yinede alıcısına göre değişir tabi tüm arkadaşların da dediği gibi
@SAMET KUŞOĞLU (16168) yanılıyorsunuz nerede olursa olsun türkiye genelinde il plaka sonrasındaTek harf son rakkam xxxx 4tür 2 harf son rakkam xxx 3tür büyük metrapollerde 4 te oluyormuş diye biliyorum S plakarlarda H (halk otobüsü Mersinde) hepsinin sonu 4 tür. ben beşli görmedim hiç istanbul - anlara - izmir - mersin - böngöl - bursa - izmit - kocaeli- adana - konya - vs bir çok ilde bulundum hiç 5 rakkamlı plaka görmedim ki (özel olursa bilemem)
aracı aldığım kişi , ikinci sahibi emekli öğretmendi, aracın ilk sahibi sayın Müzeyyen senar, plakada ondan geliyor, S harfinin anlamı buradan geliyor herhalde,
benim tek takıldığım nokta Müzeyyen Senar Wagon Corolla mı kullanmış? gerçekten çok şaşırdım ama aynı benim kafadan