0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
01 corolla xei-gli special bundan onceki arabamdı sanırım dogru kasaysa limidet yazıyordu çamurluklarında araba orj iki renk gri beyaz ve 2 viterste 115 KM yaptıgımı biliyorum. drag canavarı bir araçtı 130 - 150 ye kadar canavardı 150 den sonra sağlam bir araba varsa karsınızda çok geç kalıyordunuz. son ibre 240 KM ve 240 bastım. benim arabam su anda kemerbuzgazda. bir tanede çapada istanbul tıp fakuldesinde gordum devamlı noroloji bolumune giderken soldaki gorevli otoparkında goruyorum. Sanırım oradaki bir doktorun. bir baska orneğinide fethiye ölüdenizde gördüm sanırım bu kasalardan 100 civarı var türkiyede.
Mehmet bey bu mesajınızı gördükten sonra tekrar aradım fabrikadaki arkadaşımı. Geriye dönük bi olay olduğu için hemen cevap veremediklerini söyledi. ama araştırmaya devam ediyor. cavap gelince anında sizdeyim.
burada 2000 motor aracın oldugu soylenıyo bılmıyorum o kanuda hıc bısı duymadım ama gercekten cok merak ettım 1,6 sı ıle neler yapıla bılındıgı ortadayken 2000 akıllara zarar
ae101 in 2000 motorumu :S
GLİ SP olarak 98 model banddan son çıkan 300 araç diye duymuştum. Hatta motorlarıda farklı 114 BG ' lük motorlar. Diğerleri 100 BG gücü. . Special aracı olanlar şanslı. Makineler güçlü ve istikrarlı.
Mehmet bey en sonunda sorunuzun cevabı geldi. sizinde söylediğiniz gibi 98 yılında xei special'lardan 300 adet üretilmiş. daha sonra gli special'lere başlanmış fakat gli specialler xei'lerden daha fazlaca üretilmiş ama net sayısını öğrenememiş.
bende 98 xei special var kendimi şanslı hissediyorum sınırlı üretilen efsanenin specialıne sahip olmak güzel bi duygu.