eksozu alıcam ama bekliorum usd nin düşmesini hks 60mm lik ama pahalı 300 usd fiyatı var.Farları floryada simay oto var orda yaptırdım güzel oldu ama etrafı kapalı değil onuda inşallah ismail kardeşimin arkadaşı askerden gelince yapıcak.Bu arada ismailin farlar baya güzel.Stopları biliorum bi markası yok o stopların özel yapım ve çok koyu ben onu çok önce görmüştüm ama beenmiorum,yaptırırsam ledli yaptırıcam ama usta bulamıorum işte onu yapabilecek
volkan herkes bekliyor zaten bizim elemanı yapacak hepimize bir guzellik arkadas
wolkan abi senini araba zaten yerle bir gidiyo eksozuda taktırınca setlerden artık çok dikkatli geçersin
farların fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin peki
onur wallahi wolkan abi farların fiyatı konusunda bana bilgi vermişti ama hatırladığım kadarıyla 250-350 arası olması lazım....
daha ust maliyete cıkabilir fiyat bence sonucta biraz daha isi var volkanın.. hakikaten volkan ne kadar mal oldu farlar..
farlara ben 450 civarı verdim ama xenon olmadan bide etrafını fiberle kaplatmak lazım
güzel olmuş. içeri ses alıyormu o lastiklerle
süper olmuş. Allah kaza bela vermesin.
Allah kaza bela vermesin...tatlı tatlı kullanmak nasip etsin...
hocam sorması ayıp kaça bitirdin (ytl-usd)?
benim kar tanesi(beyaz) de sedan da...
ne kadara bitti hiç hesaplamadım. hesaplamak da istemiyorum zaten bitip bitmedi mi o da belli değil belki belli bi zaman sonra turbo da taktırmak istiyorum .
ses yapmıo ses hava filtresinden gelio yol tutuşu mükemmel oldu
yorumlarınız için saolun ama şu anda müzik sistemi ve egzos alıcam sonra da bitircem modifiyeyi bu konularda özellikle tesisat tarafında 4 adet mid bas 5 veya 6 kanal anfi ve bi tane da bas alıcam ne yapabilirim sizce?
yorumlarınız için saolun ama şu anda müzik sistemi ve egzos alıcam sonra da bitircem modifiyeyi bu konularda özellikle tesisat tarafında 4 adet mid bas 5 veya 6 kanal anfi ve bi tane da bas alıcam ne yapabilirim sizce?
işte o zaman kopar bizi volkan abiii:D
wolkan abi artık senin ses sistemide atarsan bu araba tam bir fuar araçı olur seni ya dergi kapaklarında yada fuarlarda görmek isteriz
o kadarda yüksek boylu değil canım kendi zevkımıze göre yapıoruz sonra bunu satmak da var
satarken biraz dusuk fiyata sat bakalım nasıl satılıyor..
Bu kasada gördüğüm en iyi görsel modifiye ,tabi renginin bunda etkisi var diye düşünüyorum. Allah kaza bela vermesin Maşallah
sağol yorumun için arabamın rengi bana göre mükemmel yazın falan yıkanınca çok değişik şekilde parlıyor o zaman çok beğeniorum rengini falan

ben begenmiyorum volkan biraz camur atalım daha iyi olur

ALLAH kaza bela vermesin..