Volkan abi şu alçaklık normalinkine göre nasıl etkiliyor,çok fark varmı biraz bilgi verirmisin?
gerçekten çok güzel durmuş bir corolla ancak bu kadar güzel olabilir bend eolsa sesninkinin aynısını yapardım

(özenti)
çok güzel maşallah

yanlarda krom olsa nasıl dururdu acaba?
Volkan abi şu alçaklık normalinkine göre nasıl etkiliyor,çok fark varmı biraz bilgi verirmisin?
valla su anda amortisör ve yaylar arabayı 5 6 cm kadar alçalttı ,18 inç jantlarım varken hiç bir sorun yaşamıodum fakat şimdi orjinal jantları kullanıorum ve baya bi sorun yaşıorum. Ön tampon altı her yerde sürtüyor ve boyası baya bi döküldü. eğer arabanı alçaltıcaksan jantla birlikte alçaltmanı tavsiye ederim.
Ne kadar güzel bir rengi var aracın.
Yeni resimler gönderir misiniz?
Araç çok güzel maşallah. Kazasız, belasız inşaallah.
Polisetin anatomik spoyleri varmış. Telefonda görüştüm fabrikayla. Bilgin var mı?
Araç çok güzel maşallah. Kazasız, belasız inşaallah.
Polisetin anatomik spoyleri varmış. Telefonda görüştüm fabrikayla. Bilgin var mı?
spoylerle ilgili bi bilgim yok .açıkçası ben modifiye yaparken sadelıkten yanyım ama bagaj üsütne takılan ince spoylerler güzel durur. İllaki taktırcaksan onlardan tak.
spoylerle ilgili bi bilgim yok .açıkçası ben modifiye yaparken sadelıkten yanyım ama bagaj üsütne takılan ince spoylerler güzel durur. İllaki taktırcaksan onlardan tak.
eyvallah. Zaten anatomikten kasıt, ince olanlar. Yani kasayla bir. Teşekkürler.
Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle
Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle
Kadir bey konunun açılış tarihine baktınızmı ()2008 ? son yazılan mesaja baktınızmı (2010) ? 4 hatta 5 yıllık konuyu hortlatmışsınız

biraz dasha dikkatli olursanız seviniriz
Kadir bey konunun açılış tarihine baktınızmı ()2008 ? son yazılan mesaja baktınızmı (2010) ? 4 hatta 5 yıllık konuyu hortlatmışsınız
Birdahaki sefere daha dikkatli olurum. Hortlatma kurallari varmi? yazili yada geleneksel kurallar? Benim forum gecmisim 4-5 aylik onun icin bilgilendirirseniz sevirim.
Not: Dun baska bir konuda buranin linki verilmisti bende girdim konuya sonra iyi dilekte bulundum.
Birdahaki sefere daha dikkatli olurum. Hortlatma kurallari varmi? yazili yada geleneksel kurallar? Benim forum gecmisim 4-5 aylik onun icin bilgilendirirseniz sevirim.
Not: Dun baska bir konuda buranin linki verilmisti bende girdim konuya sonra iyi dilekte bulundum.
Ben vermiştim linki abi.Aynen kurallar varsa ben de öğrenmek isterim.
o değilde bizim sedanlara uygun led stop varmı arkadaşlar hiç bir yerde bulamadım
Çok şık olmuş, tebrikler.
Jantlar mat siyah olsa çok daha şık olur sanki.
Forum üyeleriniz başlık başlık dolaşıp buluyorlar konuları. Mademki eski gönderilere yorum yapma yasağı var bu gönderimi kaldırın yayından ve benim üyeliğimi de size zahmet iptal edin lütfen mesut bey iyi çalışmalar.