0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımın bugun aktuatör sökülüp temizlendi 190.11 TL masraf cıkardı.Bu aktuatör temizliği içinde kömür varmıs onların temizliği oluyormus bakalım bir daha aynı arızayı ne zaman vericek
Serviste mi yaptırdınız?
ya arkadaş bu kadar şehir efsanesinin dolaştığı bir ülke var mıdır acaba.mmt ye 6 ilerilere yapılmıyormuş.getirin yapayım.böyle bişi var mı...baştan savma taktikleri.anlamıyorum anlayamıyorum bu servisleri...
Aracı bugün servise götürdüm. Herhangi bir sorun bulamadılar.. Sanırım 910 ve 911 hataları varmış. Silmişler. Bir daha sorun olursa sorunlu halini görmek istiyorlar ( Toyota'nın Ankara'da yıllarca SSS plazası ve ilk defa bu sorun ile gelen araçmış gibi tepki verdiler ) .Otomatik vites motoru değişmesi gerekebilir diye bir şey söylediler en son olarak..ECU kartının fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ?
910 ve 911 hataları zaten bu sorunun kodudur, sorunlu halini görmek ne demek yahu yolda kaldığında nasıl göstereceksin böyle istek mi olur, sizin sorununuz ecu kartı değişimi ile düzelecek büyük ihtimal ile kart tutarı hatırladığım 900tl civarı idi (şişiriyorlar biraz fiyatı)