0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya biz çok objektifiz, ya vw'ciler çok fanatik.
camry hangi arabaya rakip ki ?
Camry E segmenti güzel bir araç . Mercedes E , Bmw 5 , Audi a6 rakipleri . Türkiye'de şu anki motorlarla şansı yok .
Camry piyasa yapamaz turkiyede segmeti acisindan sizin saydiginiz rakiplerin sadece ismi yeter camry kotu araba demiyorum yanlis anlasilmasin turkiyedeki genel anlayistan bahsettim
camry bencede d segmentine yakın. olsa olsa passata rakiptir. toyota 1.0 180 hp motor yaptı da türkler mi almadı
Toyota'nın E segmentindeki temsilcisi Avalon. Camry D+ olması lazım. Bence Okan abi haklı. E serisi dururken kimse Camry'ye, Avalon'a para vermez. Mercedes'e, BMW'ye rakip olarak Lexus var. Dogru bir motor gami ile iyi satar.
Enes avalonu bilemem ama camry e segmenti olması lazım . Diğer yandan ben Okan abin haksız mı dedim . Beni toyotayı savunur duruma getirmemeniz çok rica olunur .
Yok yanlış anlaşılma oldu galiba. Ben Avalon E, Camry D+ segment diye biliyordum.
Enes ben diyorum şişhane sen diyorsun gümüşhane . Kardeşim benim D+ diye bir segment mi var delirtme beni .
Doğrudur. Literatürde D+ kavramı pek yok. Ama Camry E segment değil. Bundan eminim. Wikipedia'de Camry'ye D segment Demiş. http://en.m.wikipedia.org/wiki/D-segment
Avensin ne segmenti o zaman c+ mı öyle bir segmentte yok .Avensis camry nin bir alt segmenti avensis d olduğuna göre ve d+ olmadığına göre camry e segmenti . Eğer camry d segmenti ise ve avensis camry ile aynı segmentte olamayacağından avensis c olur corolla b yaris a . Kısaca yemişim wikipedia yı . Merak ediyorum şimdi nasıl itiraz edeceksin kabullen artık .
Abi Avalon ne oluyor o zaman?
Kardeşim amacın beni forumdan uzaklaştırmak mı ?
Hayır tabi ki.
Anlaştık o zaman . Camry e segmenti unut avalonu .