0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok güzel nazar değmesin Kazasız belasız güle güle kullanın Birde depo kapagının üst kısmı içeride alt kısmı dışarıya çıkmış kapak açıkken elinizle kavrayarak hafifçe üst kısın dışarı dogru kastırarak çamurlukla aydı paralelliğe getirirseniz daha kusursuz durur Nacizene benim görüşüm tabii
çekimler çok başarılı gerçekten.ellerinize sağlık.aracında maşallahı var nazar değmesin.
Maşallah araç çok temiz ve diri duruyor. kazasiz belasiz günlerde kullan.Fotoğraflarda shop var mi. Renkler ve kontrast çok iyi. net ve kaliteli çekim olmus.
sabah 08:30 akşam 19:00 arasında burdayım 2 haftada bir izinlii günüme denk gelme yeter onun dışında sürekli burdayım keşanda yaşıyorsan ben seni bulurum
Maşallah çok güzel, güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim.
bendede öyle bir şans var kesin izin gününe denk gelirim keşanda yaşıyorum
Jantlar çok yakışmış. Maşaallah sade şıklık olmuş aracınız bence tam kararında daha oynamayın..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Sanki birkaç cm daha düşürülse çok daha iyi duracak ok gibi maşşallah..Birde tavsiye ön cama film
Bu işin sonu yok bastikça basiyosun cuma gunu fuar varmis modifiyeli araçlarin bakalim gidebilirsem millet ne kadar basmiş görcez