amin cümlemize teşekkür ederim
spoiler mı demek istedin ? şayet öyle ise orjinal spoyler var cam üstüne çok güzel duruyor alacağım en geç ocak şubat gibi tepede 
Bu klavye beni öldürecek.
estafurullah

anladım da bazen bilmediğim terimler var onlardan biri olabilir diye düşündüm
pasta cila - boya koruma - spoiler - anten değişikliği - belki cam rüzgarlığı - 1nm cam filmi - belki xenon - Dış aksama
baskı balata - fren disk ve aksamları - motorda ufak bi sızıntı var yağ için o yapılacak -
aklıma gelenler bunlar belki bi kaç şey daha o zaman daha güzel olacak eminim ( 2 ay içinde olacak inşallah) paylaşacağım
estafurullah
anladım da bazen bilmediğim terimler var onlardan biri olabilir diye düşündüm
pasta cila - boya koruma - spoiler - anten değişikliği - belki cam rüzgarlığı - 1nm cam filmi - belki xenon - Dış aksama
baskı balata - fren disk ve aksamları - motorda ufak bi sızıntı var yağ için o yapılacak -
aklıma gelenler bunlar belki bi kaç şey daha o zaman daha güzel olacak eminim ( 2 ay içinde olacak inşallah) paylaşacağım
Boya koruma için dışarılarda tomarla para harcamayın, kendiniz yapın.
Aşağıda benim konularım var, aynı zamanda diğer uygulama yapan arkadaşlarımızın da anlatımlı uygulama konuları var. Onlara göz gezdirip tecrübe kazanabilirsiniz.
Anten değişikliği ve 1 numaralı cam filmi iyi fikir.
Amerikan park olayını da düşünebilirsiniz.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=61246.msg829359#msg829359http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60764.msg822536#msg822536
Amerikan park olayını da düşünebilirsiniz.
iyi fikir aslında amerikan park işi de güzel yakışır bizim araçların farları dışarıda kalıyor ve dar uzun dikey konumda bu nedenler parlaması ve görüntü açısından hoş durabilir düşüncesindeyim yapılacak listesine eklerim uygun fiyatta ise
Maşallah diyelim nazar değmesin
sağol yücel abi teşekkür ederim cümlemize
Trakyalilar cogaliyor forumda [emoji4] Maasallah abi nazar degmesin arabaya.Kesanin yerlilerinden misiniz oktay abi?
Oktay ya benim adim

evet yerlisi annem ve babam koylerinden ben kesan dogumluyum sen nerelisin
Oktay ya benim adim
evet yerlisi annem ve babam koylerinden ben kesan dogumluyum sen nerelisin
Kusura bakma abi telefondan girince boyle oluyor,duzelttim.Ben corluluyum ama yengem kesanli.Yazir koyunden.
Kusura bakma abi telefondan girince boyle oluyor,duzelttim.Ben corluluyum ama yengem kesanli.Yazir koyunden.
olsun önemli değil ismin bir anlamı yok önemli olan dostluk

benim babamda büyükevrenden yani yazıra gidiyorsan bilirsin bizim köyün içinden geçiyorsun

az kaldı akraba çıkıyorduk

gelip geçerken beklerim keşan otogarda çalışıyorum her zaman beklerim
Yolumuz duserse ugrarim tabi ki oktay abi
aracınız hayrlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğimle

otogarda nerde çalışıyonuz bende keşanlıyım
Keşan birlik yazıhanesindeyim buyur gel çayımı kahvemi içmeye
tuncay tezküserle bir bağlantın varmı ?
tamam o zaman uğrarım sorun yok

akrabam oluyo evet
benim doğduğum evde komşu oluyorduk ben o zamanları hatırlamıyorum ama

yakın zamanda otogara geldi konuştuk

o yüzden sordum gel valla ya konuşuruz muhabbet ederiz tanışır arkadaş dost oluruz Formda bize vesile olur
her zaman her daim herkesi beklerim darda kalan yakın olan yolda kalan tüm dostlara kapımız açıktır...
eyv teşekkür ederim bende tekirdağda okuyorum perşembe gelcem keşana kısmetse o zaman uğrarım yanına hem bi tanışmış oluruz
aramıza hoş geldiniz memleketimden

Bulgaristan edirne asıl memleketim benim.
araç temiz gerçekten maşallah Allah keyifle binmeyi güzel günler anılar paylaşmayı nasip etsin hep.
Benim memlekette Edirne/Uzunköprü , yazları ise keşan saroz'dayız arkadaşlar. Trakya'lılar çoğalıyor

İstanbul'da oturuyorum..
Maşallah aracınız çok temiz görünüyor Allah kaza bela vermesin
allah razı olsun yücel abim cümlemize cümlemize
Mesaj Birleştirildi: 08 Ara, 2014 09:40
bülent abi gelip geçerken uğrasan da olur her zaman herkesi bir çay içmeye beklerim

yolunuzun üzeri nasıl olsa