0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
49 gün 15 saatzaman zaman engelenmemiş olsam heralde 100 günü bulurdum
Genel İstatistikler - Kadir SahinÇevrimiçi olduğu toplam süre: 88 gün, 18 saat ve 37 dakika. Toplam İleti: 1719 ileti Toplam Başlatılan Konu: 33 konu Başlattığı anket: 1 anket Kullandığı oy: 39 oy
Sebebi bu olabilirmi ? :
Bu nasıl bir sebep şimdibeni ve diğer arkadaşlarımızı üzmeyecek bir şekilde açıklamanız mümkünmü
Abi kardeşimizinde izniyle ben açıklayayım.Eğer forumu açık bırakırsanız yani o sırada başka işiniz olsa dahi forum açıksa ara ara sayfayı yenilemek dışında bir şey yapmıyorsanız ileti sayınız artmaz haliyle.Ama birde senin benim gibi ileti gönderimi fazlaysa ileti sayısı fazla oluyor haliyle.Kardeşimizde ileti hareketini göstererek ileti gönderme sıklığına değinmek istemiş. Benimde yaklaşık 27 gün(26 gün 22 saat) sürem var 1237.iletim oluyor bununla beraber.Yani durum bundan ibaret sadece
sizi ve diğer forumdaki abilerimi ve kardeşlerimi üzmek adına paylaşmadım bunu .(sadece beni güldürdüğü için paylaştım)sadece forumda aktif olduğunuz süre içerisinde her konuya cevap vererek ileti sayınızın yükseldiğini ve buna ek olarak kadir abini forumda aktif olduğu süre içinde daha az cevap yazarak ileti sayısının düşük olması.sonuç olarak:sizin 49 günde 4956 kadir abinin ise : 88 günde 1719 cevap vermesiyle yanlış olarak düşündüğünüz şeyi açıklıyabiliyoruz.zaten bir üstteki yorumdada gülerek geldiğinizi belli ettiğinizi söylemiştim.Yani kimseyi kırmak için paylaşmadım bu resmi.
Kırıldığım falan yok Emrezaten öyle kırılgan biri değilimama bak kadir farklı yanıtlamış.....
iyide süren neden o kadar fazlahep açıkmı bırakıyorsun forumu