0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
michelin bayi 2017 yapımı 205/60 r/16 kışlık lastik için 400 tl fiyat verdi,diğer bir konu bridgestone bayii,2016 -2017 yapımı mı önemli değil,lastiğin arabaya takıldığı zaman önemlidir bizim için dedi,bende bizim için imal yılı önemlidir şeklinde cevap verdim,herhalde bridgestone da geçen yıldan kalma çok sayıda 2016 imal yılı kışlık var,böyle cevap veriyorlar,taktıracak arkadaşlar lastik yanaklarına mutlaka baksınlar.205/55 r/16 lastik ile 205/60 r/16 lastik arasında 100 tl ye yakın fiyat farkı var,herhalde avensis lastiği daha az üretiliyor,bu kadar pahalı.
Merhaba arkadaşlarForumda bu 2 lastikten kullanıp tecrübe ve düşüncelerini paylaşabilecek arkadaşlar varmıdır?(Bu 2 marka model dışına çıkmadan paylaşım yapılabilirse bu başlık altında sevinirim)Teşekkürler Şimdiden
Barış bey profil bilgilerinizi neden sildiniz? bence bütçe yetiyorsa Continental. kesinlikle.
Nokian WR D4 kullanan sayısı forumda artıyor. Alan arkadaşlar ne kadara aldılar acaba fiyat yazmamış çoğu kişi
Bir bayide ikisinin aynı ölçülü olanlarını tan yana koyup, detaylıca incelerdim Barış. Hangisinde yağmur kanalı fazla ise aquaplaning konusunda o avantajlı olacaktır. Tabi kuru tutuşta tam tersi. Frenajda ise üst sınıf lastiklerde farklı teknolojiler var zaten. Su oluk genişliği, sayısı önemli. Aslında taban görselleri olsa burada, o da işe yarar.Hamurlarına da bakmak lazım, model bazında bilmiyorum ama marka bazında Continental bana daha asfalt lastiği olarak hissettiriyordu. 2000 lerin başında aldığımda tuhaf gelmişti markayı bilmeyenlere. Asfalt dışına çok dayanıklı değillerdi ama hem yıl, hem model farkını dikkate almak lazım.Asimetrik desenler konusunda da dikkatli olmak lazım. Sağ ve sol aks grubuna takıldıklarında suyu farklı yönde (bir taraf omuza, diğer taraf tabana) kanalize edecek şekilde olabiliyor, bence doğru değil bu.