Gönderen Konu: Başıma gelen talihsiz olay!!  (Okunma sayısı 4009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 8
  • Model Yılı: '14
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ynt: Başıma gelen talihsiz olay!!
« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2014, 23:57:43 »
Yazık yaaa..Üşümüş hayvan.
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 01, 2014, 23:57:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 03, 2014, 08:41:56 »
Servis elemanının söylediği gibi nadir bir durum değil olağan bir durum yazları yaşadığım yerde çok fazla yaban hayvanı var ve en beteri bolca Sansar var ve mahallede girmedik zarar vermedik araç bırakmadı araçların motor bölümüne yiyecek ne bulursa taşıyor ve özellikle motor kaputunun altındaki ses ve ısı yalıtımı olarak kullanılan keçe gibi bir şey zarar verip parçalıyor. Benim aracıma 2 kez girdi ve parçada iki delik açmış bir keresinde kontrol etmek için baktığımda akünün üstünde kocaman bir börek parçası vardı. Kaputu açıp bakmadan aracı çalıştırmıyorum. Motor bölümü sıcak olduğundan Kedi Fare Sansar gibi bazı hayvanlar sıklıkla girebiliyor. Bu konuda çok rahatsız olan İsveç'te yaban hayvanı bol olduğundan Volvo yeni araçlarında alt bölümünde hiç açık yer bırakmadan araçlarını üretiyor.
Zafer Bey tamda düşündüğüm çözümü paylaşmışsınız teşekkürler. Araçların alt bölümleri kapatılabilmeli bencede.
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 03, 2014, 09:42:55 »
Evet bence de nadir görülen bir durum değil. Corolla HB aracıma her gün işten geldikten sonra kedi efendi giriyor.Motor üst kapağı ile kaput keçesi arasında sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor sabah ben inmeden toz olup uçuyor. :D Geçen sene kışın da aynı durum söz konusu idi bu sene de yaklaşık 20 gündür.Özellikle motoru bir gün önceden temizleyip siliyorum ertesi gün kaputu açıp baktığımda pati izleri kedi tüyü bir de en kötüsü kerata gerinmiş tırnak izleri keçede kapak üzerinde.Çözümü ise şimdilik mümkün görünmüyor.Aracın altında kapanmayacak kadar boşluk var.Bir ara park ettikten sonra karton falan koyayım dedim motor kapağının üzerine sonra kediden korurken arabayı yakmayalım diye vazgeçtim.Artık alıştı o da.  :D Kapı sesini duyar duymaz tüyüyor...
"İnsan inandıklarıdır."