0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bukadar olmaz hocam.Hocam yazık 50 lıra denıyor.Sette gozuken20 ml cıvarı normal pasta cıla vernık boya bırde en ınce su zımparası.50 lıra cok bu set ıcın.Servısler rotus boyasını ucretsız yapıyorlar.Aranız ıyıyse kucuk bır sıseyede verıyorlar.Butun malzemelerı tedarıl edebılırsınız fazlasıyla.
Dün aracımı bırakdığım parkın etrafında ki serseriler , ki serseriler diyorum haklıyım kesinlikle onlar çizdi, aracımı kasten çizmişler. Kasten çizmişler diyorum çünkü, aracımın herhangi bir aracın geçebileceği bir yerde değildi, parkın kenarındaydı, çizmişler bilerek. Bu moral bozukluğuyla bugün pasta-cila-boya koruma yaptırdım araca, fakat o çizik maalesef geçmedi, usta çiziğin boyaya kadar ulaştığını söyledi. Dolayısıyla ince bir rötuş yaptı zira boyamaktan başka yapacak kalıcı bir çözüm olmadığını söyledi. Dilerim ki ALLAH'tan bunu yapıp 2 gündür moralimin bozulmasına, canımın yanmasına, yol açan insanın yanına bırakmasın, sağlıktan aciz hale getirsin İNŞALLAH.Geçmiş olsun ..Keskin bir çisimle çizilmişe benziyor ben olsam boyatmazdım boyatırsan fotoları sakla satarken sıkıntı olmasın ALLAH kaza bela vermesin..
Sizin araç için en güzel yapılacak şey lokal boya sadece çizik olan bölge iyi bir işçilikle belli bile olamayacak şekilde boyanır
inci beyazı lokal boya olmuyormuş
aynısı bende de var hocam hem de daha beter.. ön çamurluktan başlamış çizmeye ön kapı arka kapı arka çamurluk ve bagaj köşesine kadar boydan boya çizmiş. hiç tanımadığım yoldan geçen hayvanın biri.. aynen astara kadar inmiş anahtarla çizmiş galiba.. ne istiyorlar anlamıyorum. nedir bu nefret. düşünsene adamın bu hayvanlığı yüzünden en az 4 parça komple boyanması gerekiyor.. ama ben ellemiyorum. şöyle hesab et hayvan oğlu hayvanın biri kompleksi yüzünden yoldan geçerken senin arabanı çiziyor ve bunun sana faturası en aşağı 2-3 bin tl. ve aracı satarkenki değer düşüklüğünü de hesb edersen 5 bin ve üzeri zarara yol açtı bana. allah sabır versin.
Geçmiş olsun içimizde bunu yapan canilerde var.