0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan kara orjin zenon servisten orjinal far kiti almakla oluyor ben yaptım derken yapılabileceklerden bahsediyorum artisliğin lüzumu yok. Boş bi arabaya otomatik park vs gibi şeylerin takılamıyacağını ilkokul çocuklarıda bilir ben yapılabilecek sonradan eklenebilecek herşeyi ekledim.
Kardeşim otomatik park yapılsada bence gerek yok anahtarsız çalışma yapılamaz. Lcd bilgi ekranlı göstergeyi çok istiyorum araştırıyorum kimse yardımcı olmuyor. Yapılabilirse hiç beklemem. Park sensörlerini servis hediye etti arkayı taktılar önü bu hafta takacaklar. Torpido aydınlatmayı elektrikçim yaparı çok basit dedi daha gidemedim. Dikiz aynadı çok basit zaten sizden ricam eğer bahsedilen lcd bilgi ekranı kadrandaysa ve soketler aynıysa bana bilgi vermenizMesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2014, 16:31:11Kadranların yeri aynıdır sanırım fakat alsak çalışırmı?
Sen benim kusuruma bakma piremium isteyip alamamanın sıkıntıları. Daha çelik jant eksiğim var. Panel olursa çok iyi olacak
Yha benim derdim bilgi ekranı Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2014, 17:22:40Makyajlı derken bide makyajlı kasa mı var bnm araç en son kasa
beklenen ürün bu olsa gerek http://www.aliexpress.com/item/AUTO-PRO-toyota-corolla-2014-headlights-DRL-LED-light-guide-tears-eyes-H7-Q5-bi-xenon/32257297335.html
. Abi açılmıyor sayfa