0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beğendim...Ama açık ara farkla birinci olacaksın gibi sanki...
o ne çirkin araba öyle ya ,hiçte parlamıyor ki ben olsam almam yarışmaya (fotoyu beğendi )şaka bi yana , valla burda örgütlendiğimizi duymasınlar yarışmada hile var derler sonra
Filitresiz saf güzelik , forumdaki diger araçlarda katilir insallah herkes bi hafta katilsa desteklesek çok iyi olur
bayram sebebi ile ben çok ugraşamadım ama bu gece yada yarın başlıcam.bu işler böle oluyor ya onlarda aynı şeyi yapıyor sıkıntı yok ama gerçekten çok güzel bir başlangıç oldu ilk gün konu hep güncel kalsın ama ben benim konuyla birleştirilmesi taraftarıyım.ordan her hafta sokulan araçlar takip edilir.yada benim konu buraya eklensin farketmez bence yani tabi
Bencede abi konu birlestirilirse meguiars yarismalari diye bir baslik atilirsa daha iyi olur 64 begeni suan ilk gun farki actik
Haftaya benim araca yer ayirtayim bu forumdan Su hizli cilayi bende siparis vereyim ogün abi foto cekeriz
forum içinde de yeni yarışmalar yapılabilir e12ler genel corollalar aurisler vs ile ilgili güzel olur eglenceli birşeyler yapmış oluruz.ama ilk gün için iyi fark valla genede dedigin gibi 100e çalışalım senin araçtada bende kesin pes ettiler şuan ama kabulet corsa güzel gerçekten.Mesaj Birleştirildi: Ekim 08, 2014, 02:18:19çevrende hiç meguiarscı yokmu ilke.onların ürünlerinden falan bi seferlik falan Mesaj Birleştirildi: Ekim 08, 2014, 02:18:59bi de aracın fotosunu koysana okan sende benim gibi görünsün genede burda da
yok o anlaşılır ilke .bir yarışma için fazla maliyet olur yaa bir ürün almak oyüzden dedim.ama yapmak istiyorsan güzelce bir yıka siyah ultimate hızlı cila alıp güzel bir foto çekip ışıgı mekanı güzel olcak çekilip konulabilir haftayı dogru yakalamak lazım ama işte okan gibi.
Hızlı cilaya okan 15 tl filan demisti ama bende pek bakmadim abi
Ne kadar olabilir ki 25 30 tl cekicek halleri yok 35 lira civarina kutu nxt 2.0 satiyolardi oyle hatirliyorum ben
senin şu adamlardan ayarlasanıza ilkeye de
Hangi adam abi
şu aracı yıkadıgın falan yer varya ped falan ayarlıyosun kendine
Dün gittim arabaya bira dökülmüştü yeri megu urun yoktu spped bisey vardi koca kutularda megu goremedim fakat ben bu hafta kazanirsam urunler gelince benim urunlerle senin arabanin resmini cekeriz bi yerde bulusup Pardon bu arada abi ilke yazdi sandim