0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben de sigara kullanmadığım için çok sorgulamadım benim çakmaklık da 2 amperlik telefon şarjı var note2 için daha yerinden çıkarmadım...Hatta aracı aldığımda çakmak görmediğimde "güzel bir tavır" diye de beğenmiştim ama kamp işini düşününce gerekli de olabilir Hatta yazsınlar üstüne "for camping purpose" diye ki amaç dışına yöneltmesin insanları )
biz yıllardır dövüşüyoruz Murat Bey cok şükür elin japonlarına kendımızı yedırtmeyiz
japonların beynı nasılsa ne düşünerek koymadılarsa küllük koyup cakmak koymamak
Auris e çakmak lazım. 12V. bende içmiyorum ama, güzel duruyor, boş olunca itici.
Sadece toyotaya ozgu bisey degil renonun bazi serilerindede yok artik cogu koymuyor orayi plastik kapakla kapiyor sarj girisi olarak kullaniyorsunuz ssdece
yarın net öğrenırız bakalım su rehber aktarmayıda beceremedım teknolojide geri kaldık ne sorun var anlamadımMesaj Birleştirildi: Eylül 30, 2014, 23:47:56sizde de mi yok Alper Bey cakmak?
bende var hocam, benim arabanın bazı ülkelere gönderilenlerin de yok ama, bizimkinde var
Çakmak neden yok diye sorduğunuzda " Oldu sigaranızıda biz alalım" diye uste çıkabilirler. Haberiniz olsun
Bizim Corolla'da çakmak da vardı...Bence arabanın içinde biryerlerdedir sizinki de...
sizin araba hangisi ?