Anket

Toyotaclubtr Toyota almanızda ne kadar etkili?

Tamamen etkili.
4 (10.8%)
Oldukça etkili.
8 (21.6%)
Az etkili.
7 (18.9%)
Hiç etkili değil.
12 (32.4%)
Başka markaya yöneltti.
6 (16.2%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Toyotaclubtr Toyota almanızda ne kadar etkili?  (Okunma sayısı 5481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr Toyota almanızda ne kadar etkili?
« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2014, 19:26:49 »
Toyotaclubın en büyük katkısı sonraki arabamın toyota olmaması gerektiğinin farkına varmamdı. Zaten bu ara sitede toyotadan çok diğer markalar konuşuluyor.
Sitenin geneli toyota dışındaki arabalara hayranlığı var. Alman fanatikliği (bende dahil) git gide yukarlara çıkarken, fordcular da türeti:-) muhabbet zevkli oluyor. Toyotanın dizelini yağ yakmadan dolayı kimseye önermiyorum bu da sitenin bir katkısı. Zaten son dönemde salata muhabbetleri günlük maceralar ayyuka çıktı (onlarda güzel komik oluyor:-))) efsane kasacilarda atilla özdemir bey için üye olmuştur kesin atilla abi de inzivaya çekildi. Efsaneciler sitede müzdarip bizim arabanın sorunlar askıda ve spesifik:-))))). Gürcistan konusu milleti çekmiş oldu orda da toyota yoktu:-))))
Hakkını vermek lazım sitenin arayüzünü kim yaptıysa muhteşem yapmış diğer markaların siteleri arayüzden çok uzak. Siteden ayrılmadiysam büyük çoğunluk arayüz sayesinde stabil ve toplu. Opelimnete giresim gelmiyor...toyotaclubtan çok şey öğrendik...

1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2014, 19:26:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2014, 19:43:30 »
toyota aldıktan sonra foruma gelmiştim  bende hiçbir etkisi olmadı :)tekrar araç alsam japon tercih ederim  ha toyota olmaz subaru olur belki ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 18, 2014, 20:08:27 »
Aldıktan sonra üye oldum..satmama neden oldu diyemem beklenti bozukluğundan elden cikardim :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 18, 2014, 20:59:41 »
Toyota sevgimi köreltti ama yinede Japon yinede Toyota :)
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 18, 2014, 23:52:28 »
Ben üçüncü Toyota varken üye oldum
Eşim Yaris'i satın aldıktan sonra üye oldu.

Forumun araç alıp satma konusunda bana hiç bir yararı olmadı ama güzel dostluklar edindim.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 19, 2014, 01:29:16 »
Toyotaclubın en büyük katkısı sonraki arabamın toyota olmaması gerektiğinin farkına varmamdı. Zaten bu ara sitede toyotadan çok diğer markalar konuşuluyor.
Sitenin geneli toyota dışındaki arabalara hayranlığı var. Alman fanatikliği (bende dahil) git gide yukarlara çıkarken, fordcular da türeti:-) muhabbet zevkli oluyor. Toyotanın dizelini yağ yakmadan dolayı kimseye önermiyorum bu da sitenin bir katkısı. Zaten son dönemde salata muhabbetleri günlük maceralar ayyuka çıktı (onlarda güzel komik oluyor:-))) efsane kasacilarda atilla özdemir bey için üye olmuştur kesin atilla abi de inzivaya çekildi. Efsaneciler sitede müzdarip bizim arabanın sorunlar askıda ve spesifik:-))))). Gürcistan konusu milleti çekmiş oldu orda da toyota yoktu:-))))
Hakkını vermek lazım sitenin arayüzünü kim yaptıysa muhteşem yapmış diğer markaların siteleri arayüzden çok uzak. Siteden ayrılmadiysam büyük çoğunluk arayüz sayesinde stabil ve toplu. Opelimnete giresim gelmiyor...toyotaclubtan çok şey öğrendik...
Barış bey ,benim üye olmamda  da, Atilla amca etkili olmuştur, forumda geyik muhabbeti beni hiç sarmadı. adam kendi sorunuyla ilgili başlık açıyor, yok efendim bu konuyla ilgili veya benzer konular var denilip, başlık iptal ediliyor. ama geyik muhabbeti için açılan başlıklar, ana sayfadaki başlıkları işgal ediyor diye düşünüyorum.
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 19, 2014, 08:08:31 »
 İlginç bir yaklaşım getireyim insanoğlu ile ilegili. Araçların düzgün şekilde yprüyebilmesi için bir kaç bin parçanın doğru şekilde iş görmesi gerekmektedir. Ancak bunlardan genelde göz ardı edilir. Fakat bir parçada sorun olduğunda araç sanki sadece o parçadan oluşuyor zannedilir, yanlış mıyım? ;) :)

Atilla abi bizim çok değerli bir abimiz, iyi ki bizlerle beraber. Bu arada zamanında önemli katkılar sağlamış başka arkadaşlarımız da oldu, onları da unutmamak gerekir bir çok yeni üye farketmesede. Bu sayfayı ve paylaşımları sadece bugün için düşünmemek lazım, gelecekte farklı etkileri de olacaktır. Değişik bakış açıları için de teşekkürler bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 19, 2014, 08:50:46 »
Ben ilk toyotamı aldıktan sonra üye oldum ve ondan sonraki aracımda toyota oldu hatta yine e15 corolla aldım ama bundan sonra bir daha toyota marka herhangi birşey almayacağım fakat bunun forumla ilgisi yok toyotanın kendi eşekliği . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 19, 2014, 08:53:55 »
çocukluğumdan beri toyotaya aşığım..bu siteyi toyota ya olan aşkım üzerine bulup üye olmuştum ve aracımıda üyeliğimden 2 sene sonra aldım ,rabbim naisp etti. sitenin etkisi olduğunu düşünmüyorum ama siteden çok şey öğrendiğimi ve keyifli vakit geçirerek paylaşımlarda bulunulduğunu gördükce siteden kopamaz hale geldim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 19, 2014, 08:54:40 »
Ben ilk toyotamı aldıktan sonra üye oldum ve ondan sonraki aracımda toyota oldu hatta yine e15 corolla aldım ama bundan sonra bir daha toyota marka herhangi birşey almayacağım fakat bunun forumla ilgisi yok toyotanın kendi eşekliği . :)

bizi sevmiyormusun yoksa:)

emiz ol biz seni seviyoruz mahmut kardeşim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 92500
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 19, 2014, 09:34:56 »
Ben corolla almadan önce bu forumdan tüm yorumları, özellikle 1.4 motor, kronik sorunlar, mmt şanzıman gibi bilgilere bakarak aldım. Aldıktan sonra da en az 3 sorunumu forum sayesinde çözüme ulaştırdım. O yüzden bu forum çok önemli ve aktif olarak kullanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 19, 2014, 09:42:07 »
bizi sevmiyormusun yoksa:)

emiz ol biz seni seviyoruz mahmut kardeşim :)

Abi sevginizden şüphem yok . İnanın size olan sevgim olmasa şu foruma girip bakmam . Ben bir çok foruma üyeyim ama sürekli girip takip ettiğim ve bilgilerimi paylaştığım tek forum TCT bunun da sebebi hem forumun objektif oluşu hem sizin gibi cana yakın ve samimi üyeler . Benim forumdan kimse ile yüz yüze tanışma fırsatım olmadı umarım bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız da olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 19, 2014, 09:42:16 »
Ben Toyota aracımı aldıktan sonra forumdan haberdar oldum.
Aracımla ilgili bilgi edinmek amacıyla üye olduğum forumda, tahmin etmediğim derecede saygılı, samimi ve dostane bir ortam buldum.
Üyelerin yardım etmek anlamında, ne kadar iyiniyetli ve istekli olduğuna da şahit oldum.
Yarın bir gün başka bir araca sahip olsam da bu forumun üyesi olmaya devam ederim.
Bu sebeplerdendir ki o günden beri çok aktif olmasam da, forumu takip etmeye çalışıyorum.
Hepinizi de seviyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 19, 2014, 14:59:37 »
insanlar genelde sorun çözmek için internete girdiği için forumun toyota alma konusunda teşvik edici bir özelliği olacağını sanmıyorum.
dizellerde görülen sorunlar vardır ama sorun çıkartmayan arabaların sahipleride bu foruma özellikle gelip sorun çıkmadı demez.

toyota almak isteyenler bir şekilde sanayi ile alakası olan , daha önce toyota kullanmış kişiler.

babamda bir örnektir. 60 yaşına yaklaştı. arabayı seri kullanır. hızlı kullanmayı sever. flashı vardı sattıktan sonra almanlara ilgi göstermeye başladı. 3. opelini aldık ama şuan benim 91 arabama sulanıyor. çünkü opel onu daraltıyormuş.
toyota daha pratik , şehir içinde daha kolay kullanılan bir araba..
opel ise daha çok uzun yol yapmak isteyen kişiler için uygun. biraz otobüs sürmeye benziyor. sıkıcı, basık :) her ne kadar bana uymasada anne ve babama uyuyor bir şekilde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 19, 2014, 15:59:35 »
Burasının bizlere katkısı olduğu şüphesiz. PC'yi açtığım gibi ilk olarak yer imlerime tıklayarak açtığım sitelerin başında geliyor.
Zira benim arabama bakış açımı değiştirdi, arabam hakkında çok bilgi kattı.
Bu forum olmasa dışarıda araba muhabbeti yapabileceğimiz kaç kişi var ? Dışarıda beni görüp "Çok uğraşıyon be birader, polisaj ne ola ki ?" diyen adamlarla mı muhabbet edeceğiz ? Burası sayesinde bir çok yerde çay içebileceğimiz, canımız sıkılınca bir telefon açıp buluşabileceğimiz insanlar kazandık.

Fakat olayın dışından baktığım zaman büyük bir aileyiz gibi gözükse de, sadece belli başlı üyeler devamlı aktif.
 Son zamanda forum durulmaya başladı, genelde hep aynı konular dönüyor.
 İnsanlar sadece sorunları olduğu zaman foruma giriş yapıyor. Canla başla sorunlara, sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. Tık tık tık yazıyoruz, adam bir teşekkür bile etmeden ertesi gün başka bir konu açıyor. Forumun geneli böyle ve böylelerine yazasın gelmiyor.

Önemli olan, TOYOTA kullanıcılarını da buraya toplayabilmek, var olanları alıştırabilmek.
Buluşma yapacağımız zaman ıkına ıkına insan toplamaya çalışıyoruz. TOYOTA kulanıcı portföyünün bunda etkisi olduğu şüphesiz ve forumun suçu yok ama daha bir teşvik mi yapılmalı ne bileyim...

Lütfen yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, zira şikayet değil, sitem değil; sadece öneri. Şikayet veya sitem zaten hakkım değil, hepinizden Allah razı olsun.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '20
  • 146 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 19, 2014, 19:10:01 »
Araba almaya karar verdigimde aklimda bi kac marka/model vardi. C ve B segmentte olan bu adaylardan sonra birde sifirmi/ikinci elmi ikilemlerinide yasarken bulmustum bu siteyi. Yaris e odaklandiktan sonra ozellikle sorunlarinin ayni segmentteki diger adaylara gore daha az oldugunu gormemde faydali oldu.
SAFETY FIRST

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 19, 2014, 19:24:03 »
Hiç etkili olmadı :lol:

Benim için hiç etkili olmadı.
Sanırım bu işin mutfak bölümünde oldugumdan beni etkilememeside normal.

Bende işin tuvalet banyo kısmındayım abi :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 19, 2014, 19:26:59 »
Benide hic etkilemedi gidip aldim baktim forumu varmis bizim arabanin :lol:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 19, 2014, 20:01:53 »
Hiç etkili olmadı :lol:

Bende işin tuvalet banyo kısmındayım abi :lol:

Bi ara sifonu çekerim merak etme.   :rofl:
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 19, 2014, 20:10:13 »
Bi ara sifonu çekerim merak etme.   :rofl:

Banyoya sı.ıyosan mutfakta sana neler yapıyolar aklımın ucuna bile getiremiyorum abi :islik: :islik: