arkadaşlar öncelikle selam aracım 500 km de dizel manuel ön taraftan hızım 70 ile 80 km arasın da iken bi acayip inleme sesi geliyo bu gün aldığım bayiye gittim teste çıktık şanzımandan gelen inleme olduğunu söyledi yetkili kişi yani her corolla da oluyomuş yani bişey yapmadılar neyse eve geldim içim rahat etmedi sonra toyota dan anlayan bir arkadaşım la teste çıktık aynı sorun yine vardı vitesi boşa aldık yine inleme vardı acaba ne öeriirsiniz ne yapmalıyım (2016 corolla 1.4 d4d advance manuel)
Ilginc nasıl her corolla da oluyormuş öyle saçma birşey olurmu ya, sıfır arabada öyle bir ses gelirmi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teste çıkan arkadaş söyledi bu gün
2011 corolla 110 km /h civarında bende de geliyor. Fakat dikkat etmediğiniz müttetçe duyulacak bi ses değil.
2011 manuel 6. iler. Benim de 80-100 arası ses var ama ses arkadan geldiğini düşünüyorum. Çünkü kış lastiklerinde ses yoktu, yazlıkları takınca ses gelmeye başladı. Yazlık lastiklerde arkalar orjinal lastik 2010, önler yeni. Sanırım arka lastikten yaptığını düşünüyorum, inşallah şanzıman değildir.