Anket

Hangi geniş araç?

Avensis
10 (34.5%)
Vectra
5 (17.2%)
Focus
4 (13.8%)
Octavia
9 (31%)
Astra
1 (3.4%)

Toplam Oy Verenler: 29

Gönderen Konu: 25-30 bin TL'ye hangi geniş bagajlı araç alınır?  (Okunma sayısı 12828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: 25-30 bin TL'ye hangi geniş bagajlı araç alınır?
« Yanıtla #40 : Eylül 11, 2014, 02:11:30 »
Abi aslinda vectrayi  jet olarak yapmislarda satmaz diye araba yapmislar sonradan :rofl: vectra 2.0 gt  cok iyi gidiyordu 240 260 civari gormus babamlar zamaninda sonra arabayi tekne niyetine kullanmaya kalkinca  pert oldu tabi araba :rofl:

:Dçok acayip yorumlar var googledan bir araştırsana.güzel yorumlarda var saçma yorumlarda komik yorumlarda var.tarafsız davranalımda fanatiklik olmasın.arkadaşın konusunda bölmiyim uzatmıyım mevzuyu ama bir araştır neler görcen yani :Dama zamanında evet gtleri severdim ben.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 11, 2014, 02:11:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 11, 2014, 02:38:06 »
:Dçok acayip yorumlar var googledan bir araştırsana.güzel yorumlarda var saçma yorumlarda komik yorumlarda var.tarafsız davranalımda fanatiklik olmasın.arkadaşın konusunda bölmiyim uzatmıyım mevzuyu ama bir araştır neler görcen yani :Dama zamanında evet gtleri severdim ben.
Toyota  dan sonra vectra carpinti yaratabilir :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
25-30 bin TL'ye hangi geniş bagajlı araç alınır?
« Yanıtla #42 : Eylül 11, 2014, 09:11:25 »
Aslında birazcık fanatiklik olmuş burda, tabiki piyasada kötü durumda olan araçlar vardır ama 2.0 vectranın gidişi çoğu markada yokmuş. Ki bu yorumu 18 yaşından beri bir çok markaya binmiş arkadaşımın babası yapıyor. En uzun bindiği araba 2 yıl, şahinden tutun ,ben geçen sene tanıştım tanıştığımızda bi araba sattılar astra aldılar nemo aldılar şimdi bi efsane kasa ae101 var , yani bu 4. arabaları [emoji2][emoji1]
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 11, 2014, 10:12:48 »
acayip yorumlar buldum ya arkadaşlar gece gece  :D millet o c kasa vectrayla audiler bmwler mercedesler parçalamış.ciddiyim yazmışlar bunu yani.hele birtanesi 720 bmw geçmiş :D :D şaka degil gerçekten 720 geçmiş :D :D(biri bana 720 bulsun lütfen :rofl: )3.0audiler vs :) hey Allahım ya yüceltmeyide yerin dibine sokmayıda iyi biliyoruz millet olarakda bir orta ayarı tutturamıyoruz.amacım laf atmak degil onu söliyimde sonra sıkıntpı çıkmasın
Bizde Corolla ile 5.16'ya plaka okutuyoruz.

Bakakaliyor garibim. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 11, 2014, 10:16:20 »
Bizde Corolla ile 5.16'ya plaka okutuyoruz.

Bakakaliyor garibim. [emoji4]

Enes, senin ehliyetin yoktur daha. Ama diyeyim dikkat et.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Eylül 11, 2014, 10:19:40 »
Enes, senin ehliyetin yoktur daha. Ama diyeyim dikkat et.
Hayır bu yorumun ciddiyetle alakası yok

Zaten BMW 5.16 diye bir araba yok. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 11, 2014, 10:23:24 »

Bende bu yorumla ilgili demedim, genel itibari ile dedim. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 11, 2014, 10:26:03 »
Bende bu yorumla ilgili demedim, genel itibari ile dedim. :)
O zaman sıkıntı yok demek. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 11, 2014, 10:43:14 »
Toyota formunda toyotanın fanatikliğinin yapılması çok normal. Ama kullanıcı yorumlarını değerlendirdiğimizde kimse ayranım ekşi demiyor. C-max lar için pek olumlu yorum bulamadım ama vectra ve octavia hakkında kötü yorumlar kullanmayan kişilerden gelmiş.

Açıkcası bu saatten sonra benim için önemli olan tamamen geniş bir araç. Keşke versolr biraz daha uygun olsa. Dediğim limitlerde bulsam kaçırılmayacak bir araç
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Eylül 11, 2014, 11:49:35 »
Aslında birazcık fanatiklik olmuş burda, tabiki piyasada kötü durumda olan araçlar vardır ama 2.0 vectranın gidişi çoğu markada yokmuş. Ki bu yorumu 18 yaşından beri bir çok markaya binmiş arkadaşımın babası yapıyor. En uzun bindiği araba 2 yıl, şahinden tutun ,ben geçen sene tanıştım tanıştığımızda bi araba sattılar astra aldılar nemo aldılar şimdi bi efsane kasa ae101 var , yani bu 4. arabaları [emoji2][emoji1]

yorumlarini okudugum araba 1.6 105hp vectra ama.asagilara diger yoruma bakicak olursan gt cocuklugumuzun arabalarindan sevdigimide belirttim zaten.2.0 araba bi zahmet gitsin  ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 11, 2014, 11:55:00 »
selman bey genel itibariyle forumda bir fanatiklik var :)
vectra c'yi kullanan bilir kullanmayan sadece duyduklarıyla yola çıkar.
aracın +'ları oldukça fazla.
he vergi dilimi çok önemli değilse size 1.9 cdti + active select şanzımanlı olanlarını öneririm.
1.6 gitmiyormu bal gibide gidiyor. opel motorları karakteristik olarak üst devirlerde çok iyi performans sağlamaktadır.
kalkışları biraz zayıf ki sizde performans değil konfor ve donanım istemişsiniz. vectra C'ninde konforuna denilecek laf yoktur. bağımsız süspansiyonu ve arka taraftan bakıldığında açıkca görülen negatif kamber açısıyla araç resmen yapışıyor. passat'tan iyi yol tuttuğunu açıkça test ederek görebilirsiniz. aynı selefi olan b 5.5 kasada ağırlık merkezi hatası dolayısıyla çok fazla şikayet vardır )
kullanıcılardan yorum almanızı tavsiye ederim.
c max ile aynı segmentte olmamasından dolayı ayrıca c max ezer geçer vectra c.
c max - zafiramı deseniz o zaman c max derdim.

ayrıca vectrayla uzun yolda ....................gibi hızları görmek zor değil ancak bmw mercedes falan kovalamak zor :)
tıpkı e12 corollayla tsi 140'lık golfü jettayı kovalayamayacağınız gibi :) ;)

Edit Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde meskün mahalede hız sınır 50kmh şehirler arası yolda genel hız sınırı en yüksek 120 kmh dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Eylül 11, 2014, 11:57:33 »
Nereleri arastirdiniz bilmiyorum yanlis anlasilcak olsamda genede dun geceki küçük arastirmami yazayim
vectra c: donanim olarak 2007 sinde esp varmi daha cozemedim genelde yok demisler.onun disinda sehir icinde hantal kaldigini ama tam bir uzun yol arabasi oldugunu hizli gitmesede keyifli gittigini konforunun iyi oldugunu donanimin gayette yeterli oldugunu yazmislar.yakit olarak sehirici 360km lpg ile yapmaya calisiyolar genelde hesaplarini kontroletmedim ama 25-32krs bandi yakiyormus sehirici tabi tuple.
En buyuk sorunu elektrik aksanini yani donanimsal ozelliklerinin narin olmasiymis. Dikkatli naxik kullanilmasi gerektigini birazda sans isi oldugunu solemisler.eger birkere elektrik aksanlardsn biri agriza yaparsa devami geliyor demisler agriza vermeside kolaymis.bunun disinda biraz gurultulu bi arac oldugunu ama deydigini solemisler.
Asla fanatiklik yapmadim oncedende belirttigim gibi ne yermesini biliyoruz ne de ovmesini oyizden sorun oluyor zaten benim kucuk vectra bilgi gezintim bole idi
gereksiz esprilerle kimseye takilmadan arkadasimizin konusu tartisma alanina cevirmeden sadece bir yorum paylastim ben 3.0audi nere 105hp vectra nere diye hosuma gitti guldum soledim.ama sonraki msjimda da belirttim guzel yorumda var kotu yorumda var komik yorumda var diye.anlamak isteyene tabi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Ynt: 25-30 bin TL\'ye hangi geniş bagajlı araç alınır?
« Yanıtla #52 : Eylül 11, 2014, 12:04:17 »

5.16 var sadece 5.20 adinda satiliyo 1.6 motor var

Mesaj Birleştirildi: Eylül 11, 2014, 12:31:42
Her direksiyonu tutan kendini  ken block saniyor bende buna tutuluyorum  vectra bu kadar muthiş bir aracsa niye opel bitirdi bu araci ? Gt alinmiycaksa ki suanki gt lerdeb pek medet umulmaz diye dusunuyorum vectra yi alan alsin sanki ben aliyorum biz bildigimiz seyleri konusuyoruz burda bi tarafimizi yirtmamizin manasi yok isteyen istedigini alir ben mi parasini vercem alcam sanki , ayrica bi araç bi aracin peşine her turlu gidebilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Eylül 11, 2014, 12:14:03 »
comfortların 2008 model hariç hiçbirinde esp yok. (donanımhaberde adam eps'yi esp sanıyor hepsi var diye yazıyor ondan kaynaklı bir karışıklık )
hantallık olarak kalkışı zayıf gaza basmak gerekiyor. ışıklardan ışığa yarışmayacaksanız yeterli aslında. hatta birçok dizelden iyi kalkar.
40 lt lpg ile uzun yol 525 km kasmadan hatta .....................................hız bandında 5 kişi gördüm.
şehir içi 400 km neti var kasarsanız 435 km der dahada gitmez.
gaz lt'si 2.80 iken şehir içi 28 krş yakıyordu.
elektrik aksamı nazlı değil.  donanımı arıza yapmıyor ancak türk insanı yaptırıyor. arka perdesinin ayakları plastik (mercedesin ayaklarının aynısı mercedes servisinden alıp kullanan var :) ) perde açıkken pandizota birşeyler koyarlar perdeyide kapatırlar üstüne birde zorlarlar ayağını kırarlar sonra perde dandik derler demirden yapmalıydılar haklılar.
comfort donanımında hiç sorun yaşamadık senelerce.
ama gerçek şuki ucuza alınan vectra illallah ettirir. 1 2 fazla verip temizini oynanmamışını almak en mantıklısı.

vectranın devamı insigniadır isim değişikliği yaptılar. :) vectra ismi hala yurt dışında kullanılıyor :)

Edit : Yüksek hız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Eylül 11, 2014, 12:24:01 »
comfortların 2008 model hariç hiçbirinde esp yok. (donanımhaberde adam eps'yi esp sanıyor hepsi var diye yazıyor ondan kaynaklı bir karışıklık )
hantallık olarak kalkışı zayıf gaza basmak gerekiyor. ışıklardan ışığa yarışmayacaksanız yeterli aslında. hatta birçok dizelden iyi kalkar.
40 lt lpg ile uzun yol 525 km kasmadan.
şehir içi 400 km neti var kasarsanız 435 km der dahada gitmez.
gaz lt'si 2.80 iken şehir içi 28 krş yakıyordu.
elektrik aksamı nazlı değil.  donanımı arıza yapmıyor ancak türk insanı yaptırıyor. arka perdesinin ayakları plastik (mercedesin ayaklarının aynısı mercedes servisinden alıp kullanan var :) ) perde açıkken pandizota birşeyler koyarlar perdeyide kapatırlar üstüne birde zorlarlar ayağını kırarlar sonra perde dandik derler demirden yapmalıydılar haklılar.
comfort donanımında hiç sorun yaşamadık senelerce.
ama gerçek şuki ucuza alınan vectra illallah ettirir. 1 2 fazla verip temizini oynanmamışını almak en mantıklısı.

vectranın devamı insigniadır isim değişikliği yaptılar. :) vectra ismi hala yurt dışında kullanılıyor :)
Isim degistirdi demeki vectra ismi pek iyi seyler cagristirmiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Eylül 11, 2014, 12:26:19 »
Isim degistirdi demeki vectra ismi pek iyi seyler cagristirmiyor :)
opel araçlarında genelde 3 nesil bu nesilde 2 makyaj desek 6 nesile tekabül eder isim değişikliği görülür.
mesela kadett'ler bilmem bilirmisiniz astra devamıdır.
yani çağrıştırma ile alakası yok. vectra a gt vectra b 2.5 v6 cdx vs gibi efsaneleri olan bir araçtan söz ediyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Eylül 11, 2014, 12:30:28 »

opel araçlarında genelde 3 nesil bu nesilde 2 makyaj desek 6 nesile tekabül eder isim değişikliği görülür.
mesela kadett'ler bilmem bilirmisiniz astra devamıdır.
yani çağrıştırma ile alakası yok. vectra a gt vectra b 2.5 v6 cdx vs gibi efsaneleri olan bir araçtan söz ediyoruz.

Vectra gt kullandik biliyoruz iyi gidiyor ama bunuda abartmamak lazim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Eylül 11, 2014, 12:44:53 »
2.5 CDX Vectra'ya binmiştim bende.

Kesinlikle çok keyifli bir araç. Fakat günümüzdeki araçlarla kiyasladigimizda öyle abartı bir performansı yoktu.

Ama kesinlikle zevkli bir araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Eylül 11, 2014, 13:06:36 »
Turbo cikti mertlik bozuldu bi bakima ben turbolu araclari severim ama toyotacilar genelde atmosferik severler atmosferik motorlu araclarda isim yapmis araclardir. 2.0 gsi astra sfi motorlu vs. Neyse off topic yapmanin anlami yok. Vectra kullananlarin c kasa kullananlarin yorumunu istemis selman bey bilgilerimi soyledim.
Selman bey 2004 ender temizlikte benzinli lpg takilmamis elegance olan birisi var opelim.net adli forumda 28 istiyordu sanirim. Cok zengin birisinden anlmisti araci kullanici adi lysha mi neydi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Eylül 11, 2014, 13:28:51 »
Turbo cikti mertlik bozuldu bi bakima ben turbolu araclari severim ama toyotacilar genelde atmosferik severler atmosferik motorlu araclarda isim yapmis araclardir. 2.0 gsi astra sfi motorlu vs. Neyse off topic yapmanin anlami yok. Vectra kullananlarin c kasa kullananlarin yorumunu istemis selman bey bilgilerimi soyledim.
Selman bey 2004 ender temizlikte benzinli lpg takilmamis elegance olan birisi var opelim.net adli forumda 28 istiyordu sanirim. Cok zengin birisinden anlmisti araci kullanici adi lysha mi neydi :)
Hem turbonun hem de atmosferigin güzel yanları var.

Ben daha homojen ve doğal motorları severim.

Atmosferikte 4500 devirde aldığınız torku turbo motorda 1500 devirde alıyorsunuz. Turboda aha küçük hacimden daha fazla güç alınabiliyor. Dolayısıyla daha verimli motorlar ortaya çıkabiliyor.

Ama turboda hep bir yapaylik hissediyorum. Atmosferik daha saf geliyor bana.

Ayrıca tüm aşırı beslemelerde olduğu gibi turbo motorlar agresif kullanımda atmosferik motorlardan iki kat fazla yakıyor.