Gönderen Konu: Benzin Mi- Dizel Mi - Açıklaması  (Okunma sayısı 5852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Benzin Mi- Dizel Mi - Açıklaması
« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2014, 00:48:47 »
Bizde 10 11 senede bir araba degistiriyoz fakat e12 dahada uziycak gibi :) araba piyasalari tavan oldu bunu satsak uzerine 2 kati para koymamiz gerekcek ve uzun omurlu olmiycak  aldigimiz hic bir araba

kışın çok büyük ihtimalle düşcek fiyatlar diye düşünüyorum.olay aslında fiyatla baglantılı olsada insanlardaki lüks yaşam isteginden kaynaklanıyor.sahibinden bakıcak olursan milyonlarca 2012-2013-2011 arabası görmek mümkün.evi zor geçindiriyoruz diyoruz ama trafikte bile gözlemlicek olursak genellikle yeni model arabalar görüyoruz.tabi bu benim şahsi düşüncem gözlemim belkide yanlıştır.amaç muhabbet ;) az kaldı bence okan bu düşüncede olan insanlar.yukardada yazmıştım bir borç bitti diger borç başlasın mantıgı sanırım.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2014, 00:48:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 07, 2014, 01:05:14 »
kışın çok büyük ihtimalle düşcek fiyatlar diye düşünüyorum.olay aslında fiyatla baglantılı olsada insanlardaki lüks yaşam isteginden kaynaklanıyor.sahibinden bakıcak olursan milyonlarca 2012-2013-2011 arabası görmek mümkün.evi zor geçindiriyoruz diyoruz ama trafikte bile gözlemlicek olursak genellikle yeni model arabalar görüyoruz.tabi bu benim şahsi düşüncem gözlemim belkide yanlıştır.amaç muhabbet ;) az kaldı bence okan bu düşüncede olan insanlar.yukardada yazmıştım bir borç bitti diger borç başlasın mantıgı sanırım.
Borcsuz yasiyamiyorlar surekli yeni model cikiyor yenisini aliyorlar eskiyenlere nolcak acaba trafikte bazen dikkat ediyorum bakiyorum cogu kisi aracta tek basina  metrebuse biniyim diyosun  o metrebus seferini 3 katina cikarsalar yine millet akraba olur metrebuslerde geçen haberlerde gormussundur abi avcilarda damperi acik kamyon kopruyu ucurdu  kalktim  noluyo diye yol ta bizim buraya kadar kilitti daha da ilerliyodu  beylikduzu avcilar arasi rahat 20 25 km de vardir yani , normal bir gunde bile yol avcilar kucukcekmece arasi kilit oluyor ne var yani bu yolda niye tıkalı diye dusunup duruyosun  benzin isigi yaniyo bi bakmissin yol acilmis :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 07, 2014, 01:09:49 »
Araba değiştirme ve yenileme işi cep telefonu işine doğru gidiyor. :) yakında 1,5 yıla düşecek yenileme süresi :) Yurt dışına baktığınız zaman insanlar aracı temel ihtiyaçlar için kullanıyorlar yeni ve lüks düşkünlükleri yok. Almanya ve Hollanda'ya gidin nerede mercedes bmw var son model çoğunun içinde Türk görürsünüz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 07, 2014, 01:20:27 »
Borcsuz yasiyamiyorlar surekli yeni model cikiyor yenisini aliyorlar eskiyenlere nolcak acaba trafikte bazen dikkat ediyorum bakiyorum cogu kisi aracta tek basina  metrebuse biniyim diyosun  o metrebus seferini 3 katina cikarsalar yine millet akraba olur metrebuslerde geçen haberlerde gormussundur abi avcilarda damperi acik kamyon kopruyu ucurdu  kalktim  noluyo diye yol ta bizim buraya kadar kilitti daha da ilerliyodu  beylikduzu avcilar arasi rahat 20 25 km de vardir yani , normal bir gunde bile yol avcilar kucukcekmece arasi kilit oluyor ne var yani bu yolda niye tıkalı diye dusunup duruyosun  benzin isigi yaniyo bi bakmissin yol acilmis :)

gittikçe azalıyor ki zaten bu sayı az 10-7-5sene kullanan kişi sayısı.gerçekten 2senede borcu bitirip alan insan çok yeni modelleri.ankaradada çok saçma bir sistem var birçok otobüsü çayyolundaki metroya aktardılar insanlar sıkış pıkış gidiyoruz diye gene arabaya yüklendi.giddikçe artıyor araç sayısı.hatta bir evde 2-3 tane bile olabiliyor.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 07, 2014, 01:21:48
Araba değiştirme ve yenileme işi cep telefonu işine doğru gidiyor. :) yakında 1,5 yıla düşecek yenileme süresi :) Yurt dışına baktığınız zaman insanlar aracı temel ihtiyaçlar için kullanıyorlar yeni ve lüks düşkünlükleri yok. Almanya ve Hollanda'ya gidin nerede mercedes bmw var son model çoğunun içinde Türk görürsünüz.

bence gayet güzel özetlemissin abi.tam içimden geçenleri anlattı yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 07, 2014, 10:52:42 »

birtek durumu iyi olanlar için diye düşünerek kısıtlayamıyorum ben.araba artık benim düşünceme göre kolayda mal oldu.şimdi wv ye gidelim seata gidelim forda gidelim falan sıra verirler aylar sonrasına.günümüzde araba almak çok kolay geliyor insanlara bence.bir borç bitiyor yenisi başlıyor hesabı ülkemizde bence tabi.az kaldı 7-8-10sene binen sayısı.
Anlamiyorum bu kadar yuksek vergilerden,hayatin pahaliliginda para bulup alanlara ...
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 07, 2014, 11:29:56 »
Anlamiyorum bu kadar yuksek vergilerden,hayatin pahaliliginda para bulup alanlara ...

kredi-banka vs denen unsurlar varken ne parasi  :) banka alıyor işte :) burasi turkiye hersey olur burda ;)
2002 corolla sol vvt-i