0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde 10 11 senede bir araba degistiriyoz fakat e12 dahada uziycak gibi araba piyasalari tavan oldu bunu satsak uzerine 2 kati para koymamiz gerekcek ve uzun omurlu olmiycak aldigimiz hic bir araba
kışın çok büyük ihtimalle düşcek fiyatlar diye düşünüyorum.olay aslında fiyatla baglantılı olsada insanlardaki lüks yaşam isteginden kaynaklanıyor.sahibinden bakıcak olursan milyonlarca 2012-2013-2011 arabası görmek mümkün.evi zor geçindiriyoruz diyoruz ama trafikte bile gözlemlicek olursak genellikle yeni model arabalar görüyoruz.tabi bu benim şahsi düşüncem gözlemim belkide yanlıştır.amaç muhabbet az kaldı bence okan bu düşüncede olan insanlar.yukardada yazmıştım bir borç bitti diger borç başlasın mantıgı sanırım.
Borcsuz yasiyamiyorlar surekli yeni model cikiyor yenisini aliyorlar eskiyenlere nolcak acaba trafikte bazen dikkat ediyorum bakiyorum cogu kisi aracta tek basina metrebuse biniyim diyosun o metrebus seferini 3 katina cikarsalar yine millet akraba olur metrebuslerde geçen haberlerde gormussundur abi avcilarda damperi acik kamyon kopruyu ucurdu kalktim noluyo diye yol ta bizim buraya kadar kilitti daha da ilerliyodu beylikduzu avcilar arasi rahat 20 25 km de vardir yani , normal bir gunde bile yol avcilar kucukcekmece arasi kilit oluyor ne var yani bu yolda niye tıkalı diye dusunup duruyosun benzin isigi yaniyo bi bakmissin yol acilmis
Araba değiştirme ve yenileme işi cep telefonu işine doğru gidiyor. yakında 1,5 yıla düşecek yenileme süresi Yurt dışına baktığınız zaman insanlar aracı temel ihtiyaçlar için kullanıyorlar yeni ve lüks düşkünlükleri yok. Almanya ve Hollanda'ya gidin nerede mercedes bmw var son model çoğunun içinde Türk görürsünüz.
birtek durumu iyi olanlar için diye düşünerek kısıtlayamıyorum ben.araba artık benim düşünceme göre kolayda mal oldu.şimdi wv ye gidelim seata gidelim forda gidelim falan sıra verirler aylar sonrasına.günümüzde araba almak çok kolay geliyor insanlara bence.bir borç bitiyor yenisi başlıyor hesabı ülkemizde bence tabi.az kaldı 7-8-10sene binen sayısı.
Anlamiyorum bu kadar yuksek vergilerden,hayatin pahaliliginda para bulup alanlara ...