0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, kış öncesi hazırlık için bende kış lastiklerini araştırıyorum. Aracım 2001 1.4 Corolla orijinal lastik ölçüsü 175/65R14 imiş fakat aldığımda üzerinde Barum Brillantis2 185/65R14 lastikler vardı ve halen kullanıyorum. Sadece hafta sonları kullandığım için fazla km yapmıyorum ancak ceza vb. sorun yaşamamak ve kış dönemimde daha güvenli olmak için bu sene kış lastiği almak istiyorum. Daha önce görüştüğüm Lassa bayisi 175/65R14 orijinal ölçüler ve kışın dar tabanlı lastik karda daha iyi olur diye önerdi. Deneyimli ve kış lastiği konusunda ekonomik ve kullanışlı lastik önerebilecek tüm arkadaşlardan ölçü ve marka - model konusunda yardım bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Kullandığım arabamın lasitkleri sanırım 60 bin km yaptı.Ve önümüz kış sizce kış lastiğimi almak mantıklı yoksa 4 mevsim lastik mi tercih etmeliyim?
Continental aldım dün R14 4tane 135 tlden erzurumdayım malum kış memleketi 2tane alacaktım önlere de 250 tl için pişman olmaya gerek yok. Şu aralar lastikciler boş ama bir kar yağmadan hallettim. Yazlıklar michelin kışlıklar Continental aldık. Goodyearla arasında kaldım. Michelin bayisini de bulamadım o da varda...Continental zirvede fiyatta makul geldi nisana kadar devam kafa rahat. .
Erzurum'a hoş geldiniz efendim. [emoji4] Kışın kesinlikle kış lastiği kullanılmasını tavsiye ederim. Sıcaklık 7 derecenin altına düştüğünde yazlık lastikleri kaya gibi oluyor. En kıytırık kış lastiği soğuk havalarda yaz lastiğinden daha iyi tutunuyor. Dün Michelin Energy Saver yazlık lastiklerden Lassa Snoways kışlık lastiklere geçince dikkatimi çeken ilk şey bu idi.
Hoşbulduk enesciğim. -7ne ki:-))) burda -30-35ler için aldık Continentali buzlu yollar için...geçen yıl buz yoktu sıfır Yazlıklar bana mısın demedi ıgdırda...erzurumun şakası olmaz buzda...
Peki balans dahil lastikleri hangi ücretlere değiştiriyorsunuz(yeni lastiklerde değil), bu bilgiler de faydalı olabilir.