0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haydaaa birde bijon derdi çıkardın başıma mesut abi Şimdi kırmızı bijon bulmam gerekecek
Mesut abi fena olmuş Arkandan itfaiye geliyor. Yakıyor ortalığı
Spacers tak abi şu arabaya bide ya zaten mermi gibi tam mermi olsun
Abi su arka jantlar biraz disarda olursa daha guzell durur bence 4 tane spacer takarsan çok hoş bir gorüntü olabilir yaptigin arabalar zaten efsane abi marka olarak sm spacers tavsiye ederim
Okancım arkalarda dışarda zaten, 4 taen spacera gerek yok, önler zaten sıfır, arkalar önlere göre 1cm içerde ama bunu yapmam imkansız çünkü bu halde bile lastikler çamurluğa sürtüyor ve ben çamurlukları traşladım içten ama tatile gittim geldim 4 yetişkin 2 çocuk ve eşyalarla arka taraf her zıplamada sürttü , traşlamam rağmen, biraz daha traişlıyacağım çamurlukları, yani spacer takma işi imkansız bu araçta
bu sabah birkaç kare çektim birde güzel bir photoshop çalışması yaptım en alttaki fotoğraf
Masallah araciniz gercekten gözde , takipcinizim..
Mesut bey ço hoş olmuş, umarım kıt bulunduğundan dolayı bir sabah hareket ettikten sonra araba bijonların çalınmasından dolayı yan vermez. (Allah korusun). Amanının ben de ne kötü bir tablo çizdim yavff. Bunu dün okuduğum haber sonrası aklıma geldi; şöyle ki 14 yaşındakibir çocuğun 300 tane suç kaydı varmış, ilgili mahkeme ayda iki günü bu çocuğun duruşmalarına ayırıyor ve işin ilginç yanı buna 15 yaş altında olduğundan cezada veremiyorlarmış. İşte böyle tipler neyin ne kadarına bakmazlar Allah muhafaza.
Son fotoğraf bomba olmuş mesut abi . Ama bijonlar yakışmış, bende jant sonrası böyle bir bijon alayım bari .Yalnız okanın dediği gibi arka taraf içte duruyor benim araçta öyle . Ön tam sıfır harika arkalar 1cm içeride. Spacer var 1.5cm'lik ama takamıyorum. Arkaya 3 kişi oturunca çamurluk lastik arasına anahtarlık ancak giriyor. O yüzden dışarı çıkartamıyorum . Biraz kamber vermek lazım yapabilmek için. Yada esnetmeyeceğiz aracı