Söylenecek bir şey yok elinize sağlık ve maşallah, sonunda aldıracaksınız bana da makinayı yaa
Durduğunuz kabahat.

Hem elle yapılan uygulamaya nazaran çok daha yüksek performans alıyorsunuz hem de yorulmuyorsunuz.
Yüksel abi şimdi itiraf ediyorum Ocaklarda Uğur abinin polisajla girişecem dediğinde daha ne yapılacak araba ateş gibi parlıyor falan diye geçirmiştim içimden
Ama demekki oluyomuş.
Valla helal olsun 
Güzel itiraf olmuş.

Çok teşekkürler YASİN.
Maşallah ya, adam sanat yapmış, fotoğraftaki arabanın modelini tam çıkaramadım ben ya ? , e12 nin sıfırınımı satmaya başladı toyota
Estağfurullah abim, bizim yaptığımız ne ki ?
İmkan olsa en profesyonelinden girişeceğim bu işe ama imkanlar belli.
Çok teşekkür ederim.
Maşallah...
Pasta senede 1 kez olsa tadından yenmez. Genelde şu aşama izleniyor.
Yıkama Kil Yıkama Cila
Boya koruma mutlaka lazım sizin araca. Ateş parçası olmuş mübarek. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler MEHDİ Bey.
Kilden sonra yıkama uygulamamıştım fakat bir dahaki kil uygulamamdan sonra yıkamayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim.
Allah nazardan saklasın; kaza, bela vermesin.
Teşekkürler BALAMİR Bey.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 
Teşekkür ederim.
Yüksel eline saglık abicim.
İyi günlerde kullan.
Teşekkürler HAKAN abim.
Asıl senin araç uygulamaları üzerinde çok iyi taşıyabiliyor. Tabii bir de işe Ahmet abinin eli değince...

Ayna olmuş aynaa. 
Teşekkürler...
elinize sağlık gerçekten güzel olmuş bende toyota protect olmasaydı aracta sizin izinizden gelirdim
nazar değmesin inşallah kem gözlere şiş 
TOYOTA PROTECT'i çok övüyorlar ama o kadar paralar verilir mi, değer mi bilemiyorum.
Performans alamayıp, memnun olmayanlar var. Siz memnunsanız sıkıntı yok.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Yüksel çok güzel olmuş eline sağlık, bu arada enişteye dikkat... Anladın sen onu

Teşekkürler SERHAT abim.
Yanıyor cayır cayır...
Süper...
Teşekkür ederim.
Güzel iş çıkarmışsın Yüksel eline sağlık, polisaj devrinde kullanılırsa büyük kolaylık.
Teşekkürler AYTAÇ abi.
Kesinlikle abi.
Uygulamadan önce polisaja soğuk bakıyordum, biraz da kendimden korkuyordum fakat uyguladıktan sonra anladım ki büyük bir nimet.
En kısa zamanda bir makina edinmeliyim.
Yüksel ellerine sağlık. Birgün olurda yolum Bandırmaya düşerse(ergenlik dönemim orda geçti özledim oraları) arabamı sana teslim edecem
artık ne yaparsan yap 
Olay bende abi, hiç sıkıntı yok.

Her zaman beklerim. Tanışmayı çok isterim.
Teşekkür ederim.