0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mangal mııııı???
Mangalin mevsimi mi olur abi dimi
Biz ALMANCILAR'ı sevmeyiz. Mesaj Birleştirildi: Ekim 29, 2014, 22:58:31Kışın beni sarmıyor be OKAN.Ateşin korları uçuşuyor, etlere kum giriyor, tutuşturması desen ayrı bir dert. Fakat sizlerle olduğumuz zaman zor diye bir şey yok. Zaten ahdımız var.
Abi şahinler bmw nin etrafina toplanmis resim var ya bi tane facede dolasiyo bizde toyotalari bmwnin etrafina cekeriz resmini cekeriz
ALAMANCILARI sevmiyorsun ama ürettikleri çözümde seni bu dertlerden kurtarıyor kışın karda sucuk keyfinin ötesi yoktur ama bak.teknolojiden yararlanıyoruz kardeş
Fakat BMWCİ'nin bize karşı kozu büyük. Bizim makinaları iyi tanıyor. Mesaj Birleştirildi: Ekim 29, 2014, 23:01:34Unuttum ben onu.
Yüksell beni unutma bu sefer bursa yazayım da şuraya anlarsın belki
Yükselcim,Almancıları sevmiyorsun ama benim dogum yerim Almanya.Benide mi?
O saylanmaz abi.Sen JAPON ittifakı yapmışsın fakat senin de kafan karışık. JAPON'u turbolu ALMANLAR'la aldatacaksın.
Tavan falan mı sızdırıyor acaba bahara alınmış? Bir ara gerçekten böyle bir durum olmuştu diye hatırlıyorum ama hangi alanda idi bakmak lazım. Bu arada bahara ancak organize oluruz zaten.
geçtiğimiz yıllarda tavan akıyor diye cnr'dan tüyap'a geçildi. hatırladığınız doğru.
Hatta o akan su üstsüz bir Lambo'ya denk gelmişti galiba.