0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatı da uçuktur onun kesin.
210 TL cik miş biri bende bakıma gidince bi aksesuar düşünsem mi diyordum bu masraf açtı
Dikkatli olmakta fayda var yeni nesil araçlar da özellikle.Onun yerine bi spoyler giderdi valla.
Aaaaaaah ah! damarıma bastın
Peki uzun yolda 90 km/saat hızda ve 110-120 km/saat hızdaki motor devirleri neydi?1.6 motorlarda sevdiğim olay yüksek hızlarda devirlerin düşük olması. Küçük hacimli motorlar daha 90 km/saat hızlarda bağırmaya başlıyor.
açıkçası ne 1,6 CVT ne de başka bir araçla kıyaslamam mümkün önce onu belirtmeliyim 90/110 aralığında devir 2800-3200 aralığındaydı ve işin ilginci ise 120 km civarında bağırıp 130-140 bandı aşıldığında sesin neredeyse min. a inmesiydi...bu çok dikkatimi çekti.yorumlarınızı bekliyorum.
1.33 motorlar gerçekten ekonomik.
Auris için de bu değerler sizce aynı mıdır? Ve yapılan yorumlar da birebir aynı mıdır? Bir de Erhan Bey sonradan navigasyonu ne kadara takdırnız acaba öğrenebilir miyim?
bence de değerler aynı çıkar...çok büyük fark olmayacaktır.navigasyonu 750 tl ye aldım.Montaj ücreti verdim o kadar.Onun dışında herhangi bir masrafı yok ve çok kullanışlı çok da faydasını gördüm.selamlar.
Peki Navigasyonu nereden aldınız? Brn de düşünüyorum da servise mi yaptırdınız acaba?
navigasyon cihazla beraber geliyor zaten ben serviste sadece montaj yaptırdım.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-yeni-kasa-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-7-174364834/detay/buradan aldım cihaz da budur.
Servis kendisi yapıyor da garanti bozulmuyorsa güzel. Mümkün olursa fotoğraf atabilir misiniz navigasyonun?
arkadaşlar selam... nihayet corollayla uzun yola çıkmak nasip oldu. 1,33 ile 4 kişi toplamda 300 kg. civarı ve yaklaşık 100 kg da bagajı eklersek 1700 kg a yaklaşan araçla Kuşadasına Edirne çıkıştan fullediğim depo ile gittim ve tamamen tüm yolda klima hep açık olarak yolculuk ettim.Kuşadasına geldiğimde benzin ışığı yanmadı ve yaklaşık 50 km menzilim vardı.(Trip A ya bakarım ona bakamadım daha onu da yazarım ayrıca)Yakıt ortalamam (ekrandaki) 6,2 ile kontağı kapattım.(Muhtemelen fabrika verilerinden 100 km/h de 0,6 L. farklı olarak) Sessizlik konusunda ve yalıtım gerçekten çok iyiydi.Beni de hiç yormadı diyebilirim çünkü vardığımız yerde hemen gelir gelmez denize girdiğimizi belirtmeliyim. araç manuel olmasına ve gerekli yerlerde(özellikle kazdağları dolaylarında) devrini tam ayarlarsanız sizi hiç üzmüyor.Gitmiyor/kaldırmıyor diyen arkadaşlar varsa uzun yolda ve bayırlarda test etmeliler. Şirince tarafına geçtiğimizde de (ki oranın bayırları da hatırı sayılır bayırlarmış bu arada.) bu sefer araçta 5 kişi ve bu sefer toplam ağırlığı daha fazla olacak kişilerle o bayırları tırmandık. Klima sürekli açık tüm yolculuklarda. Almış olduğum yeni kasa navigasyon cihazı da gerçekten çok başarılıydı yer bulma konusunda fotoğraflarını ayrıca paylaşacağım. Diyeceğim odur ki çok şükür bir sıkıntı olmadan bu motor bu kasayı kaldırıyor diyebilirim hatta yolculuk dahi edilebiliyor.Tereddütü olan arkadaşlar varsa ve Corollayı bu seviyeden (Life)yakalayabiliyorlarsa alınabileceğini kanıtlıyor araç kendini.Tüm yazdıklarım bu sebepledir. herkese hayırlı yolculuklar.
Erhan Hocam nasip olursa bir tanıdığa 1.33 life modelini alacağız. Merak ettiğim konu park sensörü var mı? Eğer yoksa serviste ücret nedir? Şimdiden teşekkürler.
merhabalar...öncelikle hayırlısı olsun park sensörü yok...ben aldığımda taktırdım.bayi hediyesi olarak ama yaklaşık 150 tl civarıdır maximum Mesaj Birleştirildi: Ağustos 20, 2014, 17:50:49fotoğraflar ekte...
Bluetooth özelliği var mı peki?
o da var
Bu arada telefondan baktığım için pek anlayamadım resimleri ama fotoğrafın içini açtım ve muhteşem görünüyor, konsolla çok uyumlu olmuş. Peki bu cihaz Auris için de uyumlu olur mu? Bir de usb, aux girişi felan var mı?