0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuana kadar bi tane gordum oda ankarada satilik ilanda vardi buyuk motor derken kaç cc acaba jantlar çok janjanli olmuş
2.haftaya girdim ben böle ahmet can abi.iyice sıkışıyoz artık güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah agzının tadını kaçırmasın
Kazasiz belasiz kullan abi araba çok güzel
Jantlar yakıyo.
Zafer inananlarındır kardeşim, her ikisinide bu hafta çözüme ulaştıracağını düşünüyorum!
Amin hep birlikte kardeşim. Yauu Ahmet abinin eliyle ne ilgisi var
Amin abi inşallah yaa inşallah.sağol
Abi öyle deme adamın elinde var bir keramet . Birde bu arabaya iki Ahmet eli değmiş .
İşin esprisi kardeşim ne yalan söyleyeyim sanayide hiçbir usta vakit ayırıpta şu işlemi yapmaz... Yapsada en az 2 3 gün kalır araba... Ahmet abi tampon bölümünde uzman olmasına ragmen o kadar emekle ancak toparladı....
Allah Kazasız belasız kullanmak nasip etsin ..farlar ve tampon çok yakışmış güle güle kullanın ..
çok başarılı elinize sağlık
Jantlar gün metal olaydı iyidi Kardeşim tekerine taş değmesin ... İnşallah vergiyide en alt kademeden ödersin , mazotu bi liradan alırsın gibi dua edeyim bende.. eksikleri tamamladım
Ahmet Can, nasipse Kurban'a. Sen unuttun galiba Burlington'ı. Eski memleket...
Olur mu hicccc Burlington hayatim boyunca unutamayacagim biryer adaş abim Zaten ölüncede zebaniler hatırlatır