Gönderen Konu: su artıma cihazları hakkında bilgisi olan varmı??  (Okunma sayısı 2951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: su artıma cihazları hakkında bilgisi olan varmı??
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2014, 09:58:26 »

eyvallah mahmut kardeşim..teşekkür ederim...sorunda orda zaten mahsettiğin gibi olay filitrede bitiyor..ama bazı firmalar filitreleri kendilerine göre yapmış dolayısı ile o markaya başka filitre alıp takamıyorsun ve adam koçtaşta 2tl ye 20 tl ye satılan filitreleri 350tl fiyat çekiyor ve zıvanadan çıkıyorsun:((...

Rica ederim abi . Bazı firmalar dediğiniz gibi farklı . Fakat tezgah altı diye geçen sistemlerde filtre aynı .Ben bu tezgah altı denilen sistemi tavsiye ederim çünkü diğer sistemlerde filtreler o sisteme has olduğu için dolayısıyla filtrelere de abartı fiyat isteyebiliyorlar .

Tezgah altı dediğim sistemde aşağıda linkte olan sistem bu tip olan tüm sistemlerde marka farkı olmaksızın filtreler bir birine uyuyor . Dediğim gibi bir tanıdık galiba koçtaştan 300 tl ye aldı içinde gelen filtrelerden dolayı suda bir tad vardı kendisi komple bizim sistemden alacaktı ben sadece filtrelerini değiştirdim şu an bizimkinden farkı yok .

http://www.hepsiburada.com/liste/conax-eco-alkalin-su-aritma-cihazi-dus-basligi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=hrcon018&categoryId=13003364&SKU=HRCON018

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2014, 09:58:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2014, 10:01:32 »
Rica ederim abi . Bazı firmalar dediğiniz gibi farklı . Fakat tezgah altı diye geçen sistemlerde filtre aynı .Ben bu tezgah altı denilen sistemi tavsiye ederim çünkü diğer sistemlerde filtreler o sisteme has olduğu için dolayısıyla filtrelere de abartı fiyat isteyebiliyorlar .

Tezgah altı dediğim sistemde aşağıda linkte olan sistem bu tip olan tüm sistemlerde marka farkı olmaksızın filtreler bir birine uyuyor . Dediğim gibi bir tanıdık galiba koçtaştan 300 tl ye aldı içinde gelen filtrelerden dolayı suda bir tad vardı kendisi komple bizim sistemden alacaktı ben sadece filtrelerini değiştirdim şu an bizimkinden farkı yok .

http://www.hepsiburada.com/liste/conax-eco-alkalin-su-aritma-cihazi-dus-basligi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=hrcon018&categoryId=13003364&SKU=HRCON018

teşekkür ederim...evet benim kastık daha çok tezgah üstü arıtmalari çindi haklısın...bu ürünü görmüştüm sanıyorum:)) gerçekten haklısın o değilde bu filitre olsun :)) teşekrkü edeirm oldukca faydalı oldu bu eyvallah:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2014, 12:33:33 »

teşekkür ederim...evet benim kastık daha çok tezgah üstü arıtmalari çindi haklısın...bu ürünü görmüştüm sanıyorum:)) gerçekten haklısın o değilde bu filitre olsun :)) teşekrkü edeirm oldukca faydalı oldu bu eyvallah:))

Abi bunların kapalı kasada tezgah üstünde kullanıma uygun olanı da var diye biliyorum . Bir araştırın . Çünkü sistemi bir kere filtreleri her zaman alacaksınız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2014, 13:13:40 »
eyvallah:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2014, 15:10:29 »
sitei çinde aradım çok eski bir konu gözüme çarptı..bu konuyu yeniden hortlatmayı düşünyorum takib katılırsanız.Malum artık sularımızn durumu içler acısı ve ister istemez arıtma cihazlarına yöneliyoruz.konu hakkında bilgisi olna ve kullandığınız ürün hakkında bilgi verebilcek olan varmı aramızda??

eğer en iyisi olsun alıcam derseniz buyrun.

http://www.rainwatertr.com/ (tamamiye Amerika üretimi.5 tane filtre sistemi var.senede bir filtre değişim zamanı var. fiyatı toplam 175 tl)

ben 1 yıldır evimde kullanıyorum.gayette memnunum damacana suyu ve çeşme suyunu kesinlikle kullanmıyoruz.

arıtma cihazı kadar satıştan sonra müşteri hizmetleri çok önemlidir bunu önemsenyin derim.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2014, 15:20:24 »
teşekkür ederim bekir bey..iyiki konuyu buraya açmışım diyorum çünkü dostların fikirleri faydalı oluyor:)..peki bunların filitreleri piyasada satılan filitrelerle aynımı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2014, 17:29:29 »
teşekkür ederim bekir bey..iyiki konuyu buraya açmışım diyorum çünkü dostların fikirleri faydalı oluyor:)..peki bunların filitreleri piyasada satılan filitrelerle aynımı?
Abi bir çok marka zaten filtre üretmiyor diye biliyorum . Hepsi piyasada olan filtreleri kullanıyor. Ben membran filtreyi ki en önemli filtredir filmtec kullanıyorum amerikan malı ve bu işi yapanlar bunun en iyi filtre olduğunu söylüyorlar. Diğer sediment ve tatlandırıcı filtreleride marka hatırlamıyorum fakat yine amerikan malı kullanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2014, 09:56:32 »
Abi bir çok marka zaten filtre üretmiyor diye biliyorum . Hepsi piyasada olan filtreleri kullanıyor. Ben membran filtreyi ki en önemli filtredir filmtec kullanıyorum amerikan malı ve bu işi yapanlar bunun en iyi filtre olduğunu söylüyorlar. Diğer sediment ve tatlandırıcı filtreleride marka hatırlamıyorum fakat yine amerikan malı kullanıyorum.

ayvallah mahmut kardeşim....amway ürünü varmış bir tane tavsiye ettiler,baktım filitresi piyasadakiler gibi değil yani değiştirmek istediğimde 350tl filitre parası vermem lazım..astarı yüzünden pahalıya geliyor:) ve bunun gibi bir kaç konu daha var ama konu içindeki yorumlar cidi anlamda fikir edinmemi sağladı açıkcası:) tekrar teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2014, 12:15:04 »
Kardeşim ihlas'ta bu işi yapıyo bilgi almak isterseniz özelden numarasını atabilirim.Her konuda size yardımcı olacaktır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2014, 14:18:11 »
Kardeşim ihlas'ta bu işi yapıyo bilgi almak isterseniz özelden numarasını atabilirim.Her konuda size yardımcı olacaktır..

memnun olurum..zahmet olmazsa..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2014, 15:50:43 »
Arkadaslarin dedigi gibi su aritma cihazlarinda onemli olan filtre kalitesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2014, 19:04:07 »

ayvallah mahmut kardeşim....amway ürünü varmış bir tane tavsiye ettiler,baktım filitresi piyasadakiler gibi değil yani değiştirmek istediğimde 350tl filitre parası vermem lazım..astarı yüzünden pahalıya geliyor:) ve bunun gibi bir kaç konu daha var ama konu içindeki yorumlar cidi anlamda fikir edinmemi sağladı açıkcası:) tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim abi. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.