0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevzu kötü o zaman [emoji21] muharrem ustada sökemediyse [emoji4][emoji2] H11 var mıydı oralarda [emoji4]
Osram nb unlimited taktınız mı Adnan bey
valla hocam karambole geldi biraz takamadım da değişmesi basit aslında aracıma yapacağım son iki dokunuştan birisi o biriside korna meselesi :-)
Korna standart sol notası yada fa notası değil diğer araçlardan farklı si notası sadece Toyotaya özgü NB iyidir
Dünya da xenon dan başkası yalaan diyorum :-)
Doğru diyon da Türkiye şartlarında sonradan takmak biraz sıkıntı
Çakmaya karsiyim kesinlikle ama mercek varsa ve far ayarı iyi ise sıkıntı yok bence.Sislere xenon takanlar dan iyidir.
Farın fotoğrafını çekip paylaşmanız mümkün mü?
@Adnan Demirci (27908) bey ve @Kerim Temiz (31428) bey sormak istediğim bi soru var, gece farları yakınca belli olan bir buğulanma mı vardı araçlarınızda? bizde önceden olmuş sanki şimdi içinde buğu ve su noktaları fark ettim. suyu hiç görmedik içinde.değişimde çıkan farlar ne oldu? benim kafamda projeler var onlar lazım bana alabiliyor muyuz?
Bende kalır diye düşünmüştümde ama benim onları almam lazım ya mercekli far projemi hayata geçireceğim yada yenileri taktırmadan alıp merceklenip gelince taktırmaya gitsem?yada orjinal merceklilerin kodunu bulsak onlardan sipariş etsek,aradaki farkı versek?
Gelen farları takılmadan bana verirler mi ki? Mercek uygulamak kolay değil hemen alıp takılamaz ki. Aydınlatma projelerim isimli bir konu vardı o abimiz yapıyor onunla irtibata geçip ona yollamayı düşünüyorum anca, ama o farkı verip sipariş edersem çok iyi olur [emoji4]
Gugıl emmiye "2014 corolla altis headlight" yazarsan görebilirsin örnekleri [emoji4] elalem kendine iyilerini alıyor bizede dibi kalıyo [emoji21]