0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçta böyle birşey yok mu? Orası komple boş mu??
aralık ayında aldığımdan yukardaki parçalar mevcut öncekilere koymayarak firma toyota gibi adam olmadığını kanıtlamış.
Bende kasim ayinda aldim(Ekim uretimi sanirim). Benim aracimda da yok sanki. D-4D lerde yok hala sanirim. Yeni D-4D alipta arkada davlumbaz olan var mi?
D-4D lerde motor kaputu altına yalıtım , arka tampon altı plastik koruma ve haziran 2014 sonrası ÜRETİLENlerde davlumbaz mevcut olması lazımKaan Bey,ne yazik ki senin fotografini cekip gonderdigin parca yok.aracim 08.12.2014 uretimi(Ruhsatta ilk muayene tarihi olarak yaziyor,ordan anladim) ama davlumbaz yok.Hiz sabitleme var.sadece mevzu davlumbaz değil arka tampon altında plastik koruma var dizellerde
Burdan anlasilan dizellrde yok benzinli yeni uretimlerde davlumbaz var
benimde anladığım o oldu. dizellere CC koydular davlumbaz koymadılar mı? benzinlilerede motor koruma yok arka tamponun altına koruma yok
Bugün serviste 2015 modellere baktım. Benzinli corollalarda keçe davlumbaz var. Dizel corollalarda davlumbaz yok fakat lastiğin çevresi metal yüzeyler pütürlü bir malzeme ile kaplı. Zaten benzinlideki davlumbazda, eski corollamdaki davlumbazlar kadar kaliteli değil gibi, hala ses geliyordur bir miktar bence. Benim anladığım benzinliye davlumbaz koymuşlar, dizeli dediğim malzeme ile kaplamislar. 2014 haziran öncesi üretimlerin nasıl bir görüntüsü vardı bilmek lazım.
21 Ocakta almış olduğum, 2015 model 1.33 Corollamda arka tampon altı plastik muhafaza, arka davlumbaz keçesi ve E71 kodlu ön farlar mevcut. 2015'te küçük bir yenileme yapmışlar.