0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel abi o masa nelere tanık oldu yav
Mutfak evin girişinde olduğu için heyecandan farkına varmadan hemen oraya yöneliyorum.
beni çagırdı biraz önce sütü kap gel birkaç tane hamsi çıktı cızbız yapalım diye.
Ben de buluşmaya giderken veririz diye pet shopdan yem aldıydım. tüh yazık oldu yeme
Sırf dalganıza maruz kalmamak için farı temizledim biliyorsunuz değil mi ?
dalgaya gerek yok farın içinde yeteri kadar dalga varmış eline koluna saglık iyi yapmıssın buarada
Fotoğraf temizlenmemiş hali abi.Yarın camı ile ayırıp, metal folyu yapıştıracağım. Yansıtıcıları gitmiş.
farkettim.detaylıca iyice temizlediysen sorun yok.ben kötü olmadıgından eminim elinden geliyor senin
durun ! folyo çok yüksek ısı yapar ya ampul dayanmaz ya lamba dayanmazgeçen sprey boya almaya gittim orda gördüm kromajlı boya var ondan almalısın. bi tane 1000 lik zımpara bide kromajlı sprey.ilk önce zımparala sonra ince bi kat sprey sık ( öyle sıktın sıkmadın gibi azıcık olacak) sonra kuruyunca zımparala asar görevi görür sonra asıl boyamayı yap kurusun topla bide nb le tamamdııııır
Yani folyo dayanıyor ama saçtığı ısı nedeniyle far ampülü dayanmıyor. Mantıklı.Sprey aklımda ama yansıtıcı görevi görür mü o konuda şüpheliyim biraz.