0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En kisa surede Elm cihazi almanizi ve ltft stft ile ilgili log kaydini tutup degerlerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz yazana kadar ne olduğundan haberim bile yoktu.Youtubedan biraz izledim hata silme cihazıymış.Tavsiye için teşekkürler.
bügün bende taktırdım brc şimdilik bir sıkıntı yok.Tüketim 29 krş (shell den 2,29 a aldım).Benim için müthiş bir rakam
hayırlı olsun. Elm cihazi almanizi ve ltft stft almanın avantajı nedir?
Erdem bey en ideal ve motor icin uygun lpg ayari ltft stft degerleri baz alinarak yapilan ayardir. O nedenle bir cok arkadas obd li, lpg yaziliminda ltft stft degerleri gorunen ve uygun fiyata kablo alinip ayar yapilabilen kitler tavsiye ediyor. Rolantide yapilan ayarin benim icin hic bir manasi yok. Hatta duzgun ayari dahi bozan ustalar var. Tamam oldu deyip musteriyi ginderen. En iyi ayar yol da yapilan ayardir. Elm cihazi da bu noktada en uygun fiyatli urun olarak bu degerleri gormenizi ve kayit almanizi saglar. Cin den alirsaniz 3 - 4 dolar civari bir fiyati var.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdem bey sizin kablo almanız faydasız olur. Cunku Brc nin bahsettiğiniz modeline amator kullanıcı mudahalesi kapalı. Grafik uzerıne Talat hocam da çok ayar yapmaya çalıştı ama en son oda işin aslının ltft stft degerlerine göre yapılmasının uygun oldugunu anladı. Sizin yapmanız gereken elm cihazı alıp belirli dönemlerde yaz - kış veya rakım degişikliği olan zamanlarda ltft stft degerlerinizin log kaydını alıp analiz etmek.