0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazdıklarımı alıntı yapmış lakin hiç bir şey yazmamışsın Ahmet.Toyotam olmayınca iletilerime cevapta yazılmıyormuş.Ben Partner'ımı alıp gideyim buralardan Seni özleyeceğim Ahmet
Buluşmayı çorlu da yapalım fatih abi
Güncel liste;1- Ahmet Güve2- Mehmet Ali Yıldız3- Alper Binbir4- Gökhan Sezer5- Ümit Otansev6- Fatih Birkan7- Can Dogan Duran
Neden olmasın : )Bu arada 24-25'i gibi Ada'da olma ihtimali gündemimde. Bu durum 23'ünden önce netleşmeyecek gibi. Ben de gelebilirim.
Cepten ancak bu kadar oluyor Musa.Nedense yazdıklarım çıkmamış.Dedim ki;Toyotan ile hiç ugramadın ya!!!Belkş Peugeotunla ugrarsın demiştim.
abi o gün yola çıkıyorum öğle vakti memlekete doğru inşallah yetişirsem gelirim
Ben de gelmeye çalışacağım. Şu an kesin bir şey söyleyemiyorum, önümüzdeki günler için tatil planım var ama tarihi halen kesinleştiremedim. Bu hafta içerisinde gelip gelemeyeceğim belli olur sanırım. Şimdilik takipteyim.
Menü güzelmiş : )Tarih oylama sonuçlarına göre mi kesinleşecek ?
Satılık oy var
Yarın akşama eşitlik bozulmaz ise mecburen istemedende olsa insiyatif kullanacagım.
Ahmet, iftar menüsü tek mi? kavurmaya alternatif yokmu?
Evet FatihYarın akşama eşitlik bozulmaz ise mecburen istemedende olsa insiyatif kullanacagım.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 15, 2014, 16:23:15Fiyatı söyle Ahmet