0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah ben okuyamadım yazıyı.
İyi, hoş ama eğer o gösterge standart donanım değilse Doğuş opsiyonda bir efsane parası ister ona. Ben fiyatları görmeden güzel araç dememe taraftarıyım. Mercedes'in bana göre, minyatür S sınıfı yeni C kasasından sonra da sanmıyorum şuna para verip alacağımı ki Türkiye'deki çoğu kişide böyle düşünebilir.
Bence tam tersi. Passat'ın ülkemizde çok büyük bir hayran kitlesi mevcut. Şayet motor ve dsg seçeneklerini daha da esnekleştırirlerse ne kadar boş da olsa eskisinden daha çok satış yapabilir.
tamamen kasa değişmemiş yine makyajlamışlar.120 bin tl olursa yine iyi. 2012 2.0tdi bluemotionların 2. el fiyatlarını incelesek yeterli olur sanırım kaç paradan satacaklarını.ama şuda bir gerçek vw her türlü satar bunuda. 150 160 binde çekseler alır bizim milletimiz.
Direksiyon biraz çiğ durmuş bence konsola.
Adana'nın sıcağında pişer o .
1.4 lt dizel corolla'nın 75-80 bin tl olduğu bir ülkede 1.6 lt dizel passat'ın 100-110 bin tl olmasından doğal bir şey olamaz sanırım. herkes sahip olduğu aracın kıymetini bilmeli. bugün ortalama bir devlet memuru yaris almak istese bile çok fazla düşünmesi gerekiyor.
100-110 bin TL olmasına kimse eleştiride bulunmaz 1.6 hacme 150bin TL gibi bi fiyat isterlerse fazla olur die eleştiride bulunduk tabi bizimkiler ön görü şuan yorum yapmamız yanlış olabilir.