0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
az araştırdm kampanyadan yapılan uygulamalar oldukça kalitesiz oluyormuş.180 liraya sonaxtan şampuna çizik giderici cila vs alsam ben gibi adama en az 2 sene gider. kendim de 30-40 liralık polisaj alsam on numara olur hatta o parayı da vermem matkap ucuna takılan aparatlardan alsam o bile yeter
Tasarruf adına doğru, ancak polisaj konusuna dikkat etmek lazım, devir ayarlı makine lazım, matkap ucuna takılan aparatlarla istenilen verim alınamayabilir veya aşırısında boyaya ciddi zarar verilebilir.
Ali hocam hoşgeldin:)Aman diyim matkap vb aletlerle sakın uğraşma boyayı düzelteyim derken mahvedersin.Ya 3-5 kuruş verip polisaj için kullanılan makinalardan al yada yaptır bir yere gitsin.Selamlar
arkadaşlar bandrol ücretini de maliyeden mi ödeyeceğiz
Bandrol ücreti derken?
işte trafik sigortası
Süresi dolduysa sigorta acentalarından teklif alıp uygun olanına yaptırman lazım.
Babam dün ege sigortadan yaptırmış Kasko gibi değil bu. En ucuz olanına yaptırmış
Güzel, bende yaptırdım Axa en uygun teklifi verdi, kasko kadar büyük farklar olmuyor trafik sigortasında.
onunda son günü ayın 31 i değil mi? herhangi bir acentaya gitsek halleder mi işimizi
Trafik sigortasının vergi ile alakası yok. Aracınızı aldığınız tarihten başlar süresi 1 yıldır. Yani herkesin tarihleri farklıdır. Poliçenize bir bakın belkide süresi doldu cezaya girmiş olabilirsiniz.
Arkadaşlar ekteki sitede bütün banka kampanyalarını bir araya toplamışlar.http://kampanyabul.org/category/kampanyalar/mtv-kampanyalari
gecen dönem ödenmeyen mtv 2014-1 yani onuda taksit yapabiliyormuyuz