0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok mu pahalı ben kendi aracim için baktığım zaman ortalama 1000 tl falan tutuyordu
Hayırlısı olsun kardeşim. Bu işler yavaş yavaş oluyor zaten acele etme
Vay abi hizlanmişsin bayaği.Hayirlisi olsun gayet guzel olmuş.Cam filmi eksigi kalmiş bi tek bence.Bu arada jantlar ve spoylerin faturalari varsa eğer kaskona işlet derim.Jantlar ozellikle zor bulundugu icin.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
masallah super olmus yapilanlarin hepsi cuk oturmus kazasiz belasiz gule gule kullan
Konuyu hortlatalım. Sürüngen görmek isteyenleri bekleriz
Sürünmüyoruz sadece leylekliğini aldım Arabalarımız o kadar yüksek ki daha en az 2 cm daha gideri var
Sen dur hele bende takayım yayları, Yükselle beraber 3 tane tatlı basık olalım
Ocaklarda ne foto çekilir bee Ben prof makina ayarladım arkadaştan istediğin zaman vereyim dedi
Araç trafiğine kapanmadan aynı yerde müthiş şeyler çıkar ortaya Baharda bayaaa güzel olur hemde. Ama altını sürtmeyelim hep beraber
Yalnız ekleyeyim şuraya, farları karatmadan gelmeyelim lütfen
Sürtecek biyer değil bence ama yengeçlemeyi iyi öğrenmen lazım Evlat eskiden paldır küldür geçtiğim yerlerden artık dur kalk yaparak geçiyorum. Mazallah egzozu falan arkamızda bırakmayalım Daha hiç altını sürtmedim arabanın ama. Far karartma işi yüreğe kaldı sadece. Herşey hazır. Bir bakıma gidicem servise o zaman halledicezz
Biz yengeç dansına alışığız. 5 kişi binince tümsekte sürtüyoruz illa. Kaçış yok düz geçersek Bence antepte yediğin yürekleri düşün, yürek yemiş servise gitmiş desinler